Asfaltirali su puteve u MZ Rogami

“Radilo se i na izgradnji privremenog parking prostora u Hercegovačkoj, transportu i ugradnji asfaltne mase na Kakarickoj gori, proizvodnji asfaltne mase za ugradnju na Kakarickoj gori i tamponiranju u Drezgi”, saopšteno je iz tog preduzeća
125 pregleda 2 komentar(a)
Asfaltiranje, Foto: Zoran Đurić
Asfaltiranje, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 26.10.2016. 07:14h

Radnici preduzeća “Putevi” završilii su pripremu i asfaltiranje saobraćajnica u MZ Rogami, Đurkovićima, Pričelju, MZ Tološi, ulicama Partizanski put, Kralja Nikole i drugim lokacijama.

“Radilo se i na izgradnji privremenog parking prostora u Hercegovačkoj, transportu i ugradnji asfaltne mase na Kakarickoj gori, proizvodnji asfaltne mase za ugradnju na Kakarickoj gori i tamponiranju u Drezgi”, saopšteno je iz tog preduzeća.

Radnici su, kako je saopšteno, sanirali udarne rupe u ulicama Nikole Tesle, Oktobarske revolucije, Plavskoj, Cara Lazara, V proleterske, Aerodromskoj, Kragujevačkoj, Rusa Radulovića, Bracana Bracanovića, IV Jula, Kralja Nikole, putnom pravcu Carev laz, starom putu Podgorica-Danilovgrad, opštini Tuzi kod džamije, Sukuruću i u Matagužima.

Ekipe „Puteva“ su asfaltirale prekope u Ulici Branka Ćopića, radile na izradi tamponskih bankina na Pričelju i čišćenju površine od ograde škole “Vladimir Nazor” do ulice. Radnici su, između ostalog, ugradili saobraćajno ogledalo u Ulici V proleterske, dok je u Ulici Goce Delčeva rađeno na opravci vertikalne signalizacije.

Bonus video: