U "Vijestima" čitajte: Vozač pištoljem štiti gradonačelnika?

U današnjim "Vijestima" pročitajte kolumnu Željka Ivanovića "Vučića za premijera!"
0 komentar(a)
Naslovna
Naslovna
Ažurirano: 26.10.2016. 05:17h

U današnjim "Vijestima" čitajte:

  • Markoviću vlada, Milo ide treći put

Predsjedništvo Demokratske partije socijalista (DPS) odlučilo je da zamijenik predsjednika partije Duško Marković bude mandatar za sastav nove vlade. Predsjedništvo će predložiti Glavnom odboru da na današnjoj sjednici podrži kandidaturu Markovića za premijera.

  • Državni dug oko 2,2 milijarde eura

Državni dug Crne Gore na kraju trećeg kvartala ove godine iznosio je 2,197 milijardi eura sa depozitima (111,6 miliona) ili 58,84 odsto procijenjenog bruto domaćeg proizvoda (BDP), pokazuju podaci Ministarstva finansija.

  • Ko je vozio, a ko pucao u Đuričkovića?

Vukan Vujačić (21), Igor Mašanović (20) i Mario Milošević (35) osumnjičeni su da su učestvovali u ubistvu Cetinjanina Radomira Đuričkovića 10. oktobra.

  • Pijan praznom puškom čuvao starce

Podgoričani Vesko Peca Vujanović (50) i njegov sin Ranko (19), juče su pred tužiocem tvrdili da prije dva dana nijesu napali službenike policije, već da su policajci njih ugrozili kada su im došli ispred kuće i uperili oružje.

  • Vozač pištoljem štiti gradonačelnika?

Tomislav Bracanović - vozač gradonačelnika Podgorice Slavoljuba Miga Stijepovića, optužen je za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

U današnjim "Vijestima" pročitajte kolumnu Željka Ivanovića "Vučića za premijera!"

Bonus video: