Hotel koji će redefinisati turističku ponudu u Podgorici

CentreVille karakteriše moderan i minimalistički stil, sa dozom urbane elegancije. U sobama dominiraju neutralni tonovi sive i bijele boje, osvježeni daškom zelene i pažljivo odabrane crvene boje, po kojoj je hotel prepoznatljiv. Hotel ima 90 zaposlenih, dominantno iz Crne Gore
491 pregleda 11 komentar(a)
Ažurirano: 26.10.2016. 07:14h

Novi CentreVille Hotel&Expericences otvorio je vrata prvim gostima ovog oktobra. Smješten na atraktivnoj lokaciji poslovno-stambenog kompleksa Capital Plaza, ovaj butik-hotel se prostire na 6 spratova, nudeći gostima 122 udobne sobe i luksuzne apartmane. Ponudu upotpunjuje urbani lounge&dining bar The Living Room, savremeno opremljene konferencijske sale, prostor za umjetnost i jedinstvena terasa The Rooftop na 6. spratu, koja pruža spektakularan pogled na Podgoricu.

CentreVille karakteriše moderan i minimalistički stil, sa dozom urbane elegancije. U sobama dominiraju neutralni tonovi sive i bijele boje, osvježeni daškom zelene i pažljivo odabrane crvene boje, po kojoj je hotel prepoznatljiv. Hotel ima 90 zaposlenih, dominantno iz Crne Gore.

„Ovo je bilo jako uzbudljivo putovanje od kada smo u julu krenuli da gradimo hotel. Uložili smo mnogo truda kako bi jedan prazan prostor pretvorili u ono što imamo danas – moderno mjesto koje pruža osjećaj porodične udobnosti. Ipak, mislim da prava avantura tek počinje, jer želimo da našim gostima ponudimo nezaboravno i uzbudljivo iskustvo,“ poručio je Parvis Jurcik, generalni direktor hotela CentreVille.

Ideja vodilja koncepta koji objedinjuje brend CentreVille je želja da se gosti osjećaju kao kod kuće. Kako objašnjavaju iz hotela, gostima pristupaju sa iskrenom pažnjom, od prvog kontakta i rezervacije soba, do smještaja i boravka u ovom, za Podgoricu, jedinstvenom zdanju.

„CentreVille nije samo jedinstven – već je i šik, urban, neobičan i svjež; kako mi to volimo da kažemo, pomjera granice na tržištu. Mi ne redefinišemo gostoprimstvo, već definišemo novi koncept hotela gdje se primjenjuje moto – vaš dom daleko od kuće,“ objašnjava Aleks Bohnekamp, izvršni direktor H-Hospitality, kompanije za ugostiteljstvo sa sjedištem u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, koji predvodi projekat.

Novootvoreni hotel je jedinstven i po tome što goste na ulazu dočekuje dnevna soba, umjesto standardne recepcije. The Living Room pruža novi koncept uživanja u hrani i piću, nudeći širok izbor jela mediteranske i domaće kuhinje i originalnu listu koktela.

CentreVille u Podgorici je prvi hotel pod tim nazivom u svijetu. Nakon što se pokazao kao uspješan, vlasnici najavljuju nove slične projekte širom svijeta. Više informacija potražite na sajtu hotela.

[PROMO]

Galerija