Ugradnja brojila i radovi na mreži u više gradova

U Plavu će brojila biti ugrađivana na lokacijama Plav 1, 2, 3 i 4, Čaršijska bb, Redžepagića bb, Đurićka, Ćiradžijska, Završ bb, Ribarska bb, Medunska bb i Meteh
67 pregleda 0 komentar(a)
Brojila, Foto: Luka Zeković
Brojila, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 25.10.2016. 05:50h

Djelovi više opština će nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Baru će nova brojila dobiti Rena, a u Ulcinju Đerane .

U Plavu će brojila biti ugrađivana na lokacijama Plav 1, 2, 3 i 4, Čaršijska bb, Redžepagića bb, Đurićka, Ćiradžijska, Završ bb, Ribarska bb, Medunska bb i Meteh.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od devet do 16 sati bez struje biti dio ulice Dušana Milutinovića i ulica Desanke Maksimović.

Od deset i 30 do 15 sati bez struje će ostati željeznička stanica “Bioči”, Potkrš, Klopot, Pelev Brijeg, Lutovo, željeznička stanica “Lutovo”, Boljesestra, Seoštica i Orah.

Od deset do 15 sati bez struje će biti Ramza Caf, Drume, Božaj, Kremza, Skorać, Karaula Jagoda, Helnica, Nobom, Spinja, Skorać, Arza, Brlaj, Karaula Jagoda, Helnica, Nobom i Traboin.

U Danilovgradu, od devet do 16 sati, bez struje će biti Stologlav, Eko selo, Lakat, Iverak, Osredina, Bregovi Mijovića, Gornji Crnci, Ćelija Piperska, Kopilje, Seoce, Radovče, Gostilje, Dobri do, Ruišta, Vukotica, Velje brdo, Donje šume, Pričelje, Markovo kopito kao i preduzeća: Šampinjoni i Fabrika sira.

Na Cetinju će, od osam do 17 sati, bez struje ostati Ženjev Do i Njeguši, a od devet do devet i 30 potrošači iz Podgora, Utrga, Višnjice, Cetinjski Vodovod u Podgoru i Višnjici, sva sela Riječke nahije kao i Rijeka Crnojevića i Ljubotinj.

U Baru će, od devet do 17 sati, bez struje biti Sutomore - dio ulica Cara Lazara i 20. jula i naselje Orovo.

Od devet i 30 do 15 sati bez struje će ostati naselje Ahmetov brijeg, a od devet do devet i 30 Sotonići, Brčeli, Bukovik i Bijele poljane.

Zbog radova u trafostanici Sustaš, od deset do 12 sati bez struje će biti svi potrošači koji se napajaju sa te trafostanice.

U Ulcinju će, od devet do 15 sati, bez struje ostati ulica Nikole Đakonovića iza Opštine.

U Nikšiću će, od osam do 16 sati, bez struje biti Drenoštice i Cerova, a od 17 do 18 sati Grahovo, Velimlje, Vilusi, Petrovići i Trubjela.

Od osam do devet i od deset do 12 sati, bez struje će ostati Povija, Dabovići i Ostrog.

Od devet do 16 sati bez struje će biti područje Dragove Luke, Krš, a od 11 do 16 područje Seljana.

Na području Petnjice i Berana, od 11 sati do 16 sati i 30 minuta bez struje će biti Petnjica, Lješnica, Tucanje, Vrševo, Godočelje, Radmance, Ponor, Dobrodole, Bor, Savin Bor, Kruščica, Lagatore, Đuđ, Murovac, Javorava, Fabrika košulja, La Vista, Laze, Trpezi, Kalica, Vrbica, Polica, Goražde,Vodovod Polica, Zagrađe, Babino i Dragosava.

U Pljevljima će, od devet do 16 sati, bez struje biti naselja Bogiševac, Hram i Dolovi.

Od devet do 13 sati bez struje će biti Guke, Deveta, Dolovi, Krejino Vrelo, Vojni Logor, Brdo, Gagovića Imanje, Kupusište, Krstata Kasarna, Moćevac, Pijaca, Milet Bašta, Sportski Centar Ada, kao i Gotovuša, Brvenica, Mataruge, Kozica i Vrulja.

Od 13 i 30 do 15 sati bez struje će ostati Kalušići, Grevo, Rabitlje, Zabrđe, Borovica, Zenica, Komini, Zbljevo, Pauče, Vebica, Kalušići, Dragaši, Kakmuže, Vidre, Bučje, Hoćevina, Šljivansko, Trnovice i Pliješevina.

Na području Žabljaka će, od deset do 16 sati, bez struje biti potrošači na području Bukovice, Vukodola, Provalije i Borovca.

Bonus video: