TO Bar održala edukativnu radionicu

TO Bar će i ubuduće pratiti savremene trendove u turizmu
127 pregleda 0 komentar(a)
TO Bar, Foto: TO Bar
TO Bar, Foto: TO Bar
Ažurirano: 07.12.2018. 16:19h

Turistička organizacija Bar održala je danas edukativnu radionicu "Od instagrama do digitalnih tehnologija – tips&tricks“ za turističke poslenike Bara. Predavač je bio jedan od pokretača digitalnog marketinga u Hrvatskoj Dino Oreški, koji je iz svog dugogodišnjeg iskustva prenio široki spekat aktivnosti u ovoj oblasti, te primjere dobre prakse vodećih hotelsko-turističkih kuća i njihovih profila na društvenim mrežama Instagram, Facebook, Youtube.

Prema navodima iz TO Bar, ovom prilikom su predstavljeni put gosta od prve posjete nekom turističkom veb sajtu, načini kojima poredi cijene i kvalitet, a učesnici radionice su dobili i podatke o samoj kupovini putovanja i kasnijoj recenziji nakon putovanja.

"Predstavljene su i tehnologije chatbot, machine learning, integracije sa CRM-ovima beskontaktno plaćanje, kreiranje specifičnih ponuda na osnovu interesa gostiju... Savremena tehnološka rješenja uticala su na svaki apekt života, pa i na putovanja, gdje se i dalje veoma cijeni preporuka prijatelja i rođaka, turističkih vodiča i brošura, ali, onlajn sadržaji postaju sve dominantniji, pa se organizacija ovakve radionice pokazala opravdanom, prije svega zbog mogućnosti koje pruža digitalni marketing, i zbog konstantne potrebe sa usavršavanjem i edukacijom", saopštili su “Vijestima” iz TO Bar.

Prema istim navodima, TO Bar će i ubuduće pratiti savremene trendove u turizmu “i uz osluškivanje potreba turističke privrede” nastaviti organizovanje sličnih edukacija.

Galerija

Bonus video: