Udruženje roditelji: Likovne radionice i učenje djece kako da brinu o životinjama

"Kroz radionice djeca se, uz instrukcije grafičke dizajnerke Ane Knežević, detaljno upoznaju sa tehnikama crtanja, slikanja, oblikovanja, usvajaju nova znanja i vještine i razvijaju svoju kreativnost"
171 pregleda 0 komentar(a)
Udruženje roditelji, Likovna radionica, Foto: Udruženje Roditelji
Udruženje roditelji, Likovna radionica, Foto: Udruženje Roditelji
Ažurirano: 23.10.2016. 09:28h

Djeca predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta naredne sedmice će u Razvojnom centru udruženja Roditelji imati priliku da uče o tehnikama slikanja i o brizi o ljubimcima, saopšteno je iz Udruženj Roditelji.

"Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email igrackoteka@t-com.me, broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar", navodi se u saopštenju Udružnja Roditelji.

U saopštenju se dodaje da će u u utorak, 25. oktobra od 19 sati djeca će imati priliku da učestvuju u još jednoj Likovnoj radionici namijenjenoj predškolskom i osnovnoškolskom uzrastu.

"Kroz radionice djeca se, uz instrukcije grafičke dizajnerke Ane Knežević, detaljno upoznaju sa tehnikama crtanja, slikanja, oblikovanja, usvajaju nova znanja i vještine i razvijaju svoju kreativnost. Dosta kreativnog rada, igre i zabave i na ovoj radionici čeka drugare. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 3 do 10 godina a broj mjesta je ograničen na 20", dodaje se u saopštenju.

Takođe, u četvrtak 27. oktobra od 19 sati počinje još jedna radionica koju organizuju u saradnji sa nevladinom organizacijom sPas, "Brinimo o životinjama".

"Ovo je jedna u nizu edukativnih radionica u toku kojih se djeca upoznaju sa potrebama ljubamaca, ali i koje su njihove obaveze i odgovornosti kada se odluče da ih imaju. Na ovoj radionicama djeca se druže sa životinjama ali i učestvuju u kreativnim igrama. Radionicu će vodite volonteri NVO sPas Tajana Nedić i Mirko Terzić koji će djecu upoznati sa karakteristikama i potrebama ljubimaca ali i odgovoriti na dječja pitanja. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 4 do 10 godina, a broj mjesta ograničen na 20", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: