Herceg Novi: Specijalna Olimpijada Crne Gore za djecu sa smetnjama u razvoju

ditelji djece sa smetnjama u razvoju, podrška i stručna pomoć u prihvatanju postojećeg stanja” naziv je Okruglog stola koji će biti organizovan u subotu koji će okupiti defektologe, nastavnike i roditelje
72 pregleda 0 komentar(a)
škola Ilija Kišić, Foto: Slavica Kosić
škola Ilija Kišić, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 20.10.2016. 13:33h

Osnovna škola Ilija Kišić domaćin je Devete Specijalne olimpijade – Nacionalne igre Crne Gore koja počinje u petak poslije podne svečanim otvaranjem u Zelenici.

Takmičenja su planirana u subotu od 9 sati kada su na programu atletske discipline, a u zavisnosti od vremenskih prilika biće održane u Sportskom centru Igalo ili na stadionu Fudbalskog kluba Orjen. Potom će se takmičari u hali u Igalu okušati u basketu koji je predviđen od 10 sati. Uslijediće nadmetanje u stonom tenisu i pikadu od 11 časova, dok će utakmice malog fudbala biti odigrane od 12 sati

“Roditelji djece sa smetnjama u razvoju, podrška i stručna pomoć u prihvatanju postojećeg stanja” naziv je Okruglog stola koji će biti organizovan u subotu koji će okupiti defektologe, nastavnike i roditelje.

Poslednjeg dana Specijalne olimpijade za sve učesnike biće organizovan izlet brodom, a potom će biti upriličena dodjela nagrada i medalja najboljim sportistima kojima se pruža i mogućnost da uđu u nacionalni tim Crne Gore za neka naredna sportska nadmetanja.

Bonus video: