Mrdović uručio donaciju Domu starih u Bijelom Polju

„Životna želja mi da svojoj zemlji poklonim što više medicinskog materijala, magnetnu rezonancu a staračkom domu će uslijediti još donacija“
156 pregleda 4 komentar(a)
Slobodan Mrdović, Foto: Jadranka Ćetković
Slobodan Mrdović, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 14.10.2016. 12:59h

Humanista i predsjednik Svjetske organizacije za humanitarna pitanja Crne Gore, Bjelopoljac Slavko Mrdović, uručio je Domu starih u Bijelom Polju donaciju od oko kompleta 50 kreveta, natkasni, lampi, ivalidskih kolica i drugih pomagala.

Mrdović je kazao da je odavno želio da rodnom gradu uruči ovakav poklon.

„Životna želja mi da svojoj zemlji poklonim što više medicinskog materijala, magnetnu rezonancu a staračkom domu će uslijediti još donacija“, kazao je Mrdović.

Na vrijednoj donaciji se zahvalio predsjednik Opštine Aleksandar Žurić i podsjetio da ovo nije prvi da Mrdović donira svom gradu.

„Oprema koju je Mrdović poklonio Domu starih značajno će unaprijediti kvalitet života ljudi u trećoj dobi a posebno nas raduje što ovaj veliki hunanista ova djela čini isključivo iz pravih ljudskih osjećaja“, kazao je Žurić.

Donacijom će , kako je kazao direktor Doma starih Dejan Pavićević, biti opremljeno prizemlje te ustanove, što će otvoriti doma vrata i za nove korisnike.

Uručenju donacije prisustvovala je i potpredsjednica Opštine Nemša Omerhodžić.

Bonus video: