Gašić će na sudu od kladionice da traži “dobitak” od 2.000 eura

“U trenutku kada sam uplatio, na ekranu sam vidio da je pao gol. Tiket je izdat i odobren, šta znači da sam dobio opkladu. Kvota je bila 10, uplatio sam sa drugom 200 eura na to”, ispričao je Gašić “Vijestima”
533 pregleda 0 komentar(a)
Gašić sa tiketom
Gašić sa tiketom
Ažurirano: 13.10.2016. 18:06h

Podgoričanin Dejan Gašić kaže da će na sudu tražiti dobitak od 2.000 eura, koji kladionica “Olimp” ne želi da mu isplati.

Gašić tvrdi da je u kladionici “Olimp”, u podgoričkom naselju Donja Gorica, u petak uplatio 200 eura da će mlada reprezentacija Crne Gore, pri rezultatu 2:0, vršnjacima iz Belgije dati još jedan gol u prvom poluvremenu.

“U trenutku kada sam uplatio, na ekranu sam vidio da je pao gol. Tiket je izdat i odobren, šta znači da sam dobio opkladu. Kvota je bila 10, uplatio sam sa drugom 200 eura na to”, ispričao je Gašić “Vijestima”.

Iz “Olimpa”, međutim, tvrde da je Gašić na prevaru dobio, ali kažu i da je sistem zakazao. Pojašnjavaju da je sporni tiket označen kao nedobitan jer ga je “sistem prepoznao kao rizičan, sa mogućnošću prevare od strane igrača”.

Tvrde da su sve uplate u toj poslovnici u posljednjih 30 dana daleko manje od Gašićeve.

“A da se igrač baš u tom trenutku, kada se sporni gol već proslavio kako na terenu, tako i na malim ekranima, odlučuje staviti tako 'mali' iznos na kocku i to na 'veoma malu' kvotu 10. Smiješno zar ne?...”, odgovoreno je “Vijestima” iz “Olimpa”.

Navode, međutim, da je kriva “viša sila” i “usporena internet konekcija” i da igrač ima pravo na povraćaj uloženog novca.

“Sistem za uživo klađenje iznajmljujemo od renomirane njemačke kompanije koja broji više miliona registrovanih korisnika. Od pomenute kompanije smo dobili notifikaciju da je (sporni) tiket označen kao 'rizičan' sa uočenim nepravilnostima. Dakle, nepravilnost se sastojala u tome što je vrijeme uplate tiketa 19:38:45 i trenutni minut na utakmici 38, pri rezultatu 3:0, uplaćen sa pogrešnim ispisom rezultata pri štampi 2:0. Do nepravilnosti je došlo usljed više sile, usporene internet konekcije na datoj lokaciji, a rezultat je u 37 minutu bio 3:0, za šta postoji i zvanič na dokumentacija...”

Gašić je kazao da nije on kriv ako je njihov sistem pogriješio, jer ima odobren tiket.

Iz “Olimpa” pak ističu da se ne plaše “spora kod nadležnih organa”, jer su, kako tvrde, “čisti”.

Bonus video: