Bar: Forum žena BS posjetio Centar za djecu sa autizmom

"Njihovi iskreni osmjesi i topli zagrlaji su nam uljepšali dan, i podsjetili nas koliko smo sretni što imamo mogućnost da pomognemo onima kojima je to potrebno, koliko zapravo sreću čine sitnice, te da je nekima naše malo, itekako dovoljno da ih usreći", istakla je Sanela Ličina
56 pregleda 0 komentar(a)
Centar Prvi jun, Foto: Radomir Petrić
Centar Prvi jun, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 11.10.2016. 10:21h

U sklopu svog humanitarnog djelovanja, Forum žena Opštinskog odbora Bošnjačke stranke Bar posjetio je djecu Resursnog centra za djecu i osobe sa intelektualnim smetnjama i autizmom “1. jun" u Podgorici. Po preporuci bivšeg štićenika škole, članice Foruma žena su ovoj djeci poklonile didaktička sredstva, igračke, maske i slatkiše.

"Njihovi iskreni osmjesi i topli zagrlaji su nam uljepšali dan, i podsjetili nas koliko smo sretni što imamo mogućnost da pomognemo onima kojima je to potrebno, koliko zapravo sreću čine sitnice, te da je nekima naše malo, itekako dovoljno da ih usreći", istakla je Sanela Ličina, predsjednica Foruma žena OO BS Bar.

U razgovoru sa upravom Centra, članice Foruma su ukazale na modele dalje saradnje sa školom, predložile posjetu djece Baru “i mogućnost edukacije roditelja koji se, nažalost, teško suočavaju sa problemom svoje djece”. Za uspomenu na ovaj dan, gošće iz Foruma su dobile glinene figurice koje djeca iz Centra prave na svojim školskim radionicama .

Bonus video: