Berane: Održan humanitarni koncert za pomoć Branu Kićoviću

Obzirom da je za transplantaciju bubrega, operaciju koja za Brana znači život, potrebno prikupiti 20.000 eura, Urošević je kazao da nastavljaju dalje, sve dok se ne prikupi potreban novac
383 pregleda 0 komentar(a)
Sa sinoćnjeg koncerta
Sa sinoćnjeg koncerta

Humanitarni koncert za 28-godišnjeg Beranca Brana Kikovića, kojem je hitno potrebna transplatacija bubrega, održan je sinoć u beranskom Centru za kulturu.

Jedan od organizatora ispred grupe građana Berana, koja je pokrenula ovu akciju, Nikola Urošević kazao je da je zadovoljan odzivom sugrađana uz čiju pomoć je za jedan dan prikupljeno 1200 eura.

“Sala Centra za kulturu bila je ispunjena do posljednjeg mjesta i veoma me raduje što je veliki broj Beranaca pokazao humanost i što su na taj način pokazali Branu da nije sam u ovoj, za njega najtežoj borbi, borbi za život. Veliku zahvalnost dugujemo muzičarima humanog srca, Aki & Extreme bendu i Aleksandri i Bobu Spasojević kao i Opštini Berane, Radiju Berane, Centru za kulturu i brojnim privrednicima iz našeg grada koji su nam pružili podršku i pridružili nam se u ovoj akciji”, rekao je Urošević.

Obzirom da je za transplantaciju bubrega, operaciju koja za Brana znači život, potrebno prikupiti 20.000 eura, Urošević je kazao da nastavljaju dalje, sve dok se ne prikupi potreban novac.

“Jučerašnja akcija je uspješno završena. Nastavljamo dalje jer ovo je tek početak. U toku su pregovori sa mobilnim operaterima kako bi se putem SMS poruka čitava Crna Gora uključila u prikupljanje novca za Brana Kikovića”, dodao je on.

Urošević je pozvao sve koji su u mogućnosti da sredstva uplate na žiro račun, broj: 535-1500200026230-24, koji je otvoren u Prvoj banci.

Bonus video: