Akcije za pomoć Novljanki Ivi Bijelić se nastavljaju

U nedelju će na parkingu Instituta dr Simo Milošević u Igalu biti održan humanitarni auto skup „Looney Tuned“ sa namjerom da se prikupe sredstva za liječenje.
90 pregleda 0 komentar(a)
Iva Bijelić
Iva Bijelić
Ažurirano: 07.10.2016. 12:52h

Odbojkaški klub „Herceg Novi“ organizuje u nedjelju, 9. oktobra, međunarodni humanitarni turnir za seniorke, "Srcem za Ivu“. Sav prihod namjenjen je liječenju jedanaestogodišnje Novljanke Ive Bijelić. Na turniru, pored domaćina učestvuju odbojkaške ekipe: „Gimnazijalac“ Kotor, „Galeb“ Bar i „Dubrovnik“.

Ovo je samo jedna od akcija koje su organizovane za prikupljanje pomoći zta liječenje mlade Novljanke koja boluje od karcinoma kostiju. Ona se trenutno nalazi u Njemačkoj i za terapije je neophodno sakupiti još 100 hiljada eura, od 300 hiljada koliko košta Ivino liječenje.

U nedelju, 23. oktobra na parkingu Instituta dr Simo Milošević u Igalu, biće održan humanitarni auto skup „Looney Tuned“ sa namjerom da se prikupe sredstva za liječenje. Sličan skup je bio organizovan i u februaru ove godine, kada se za tri dana provozalo rekordnih 150 automobila iz Crne Gore, ali i iz Hrvatske čiji su se vozači odazvali i ovoj akciji.

Organizatori kažu da si već sada, prijave prevazišle prošlogodišnju brojku, a vozila stižu ne samo iz naše zemlje već i iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Takođe, organizuje se i takmičenje za najlepše i najniže auto, ali i u mnogim drugim disciplinama. Sve posjetioce će zabavljati DJ, a spreman je i koncert iznenađenja a za prodaju su kao suveniri pripremljene majice, naljepnice i brojni promotivni materijal. Početak je zakazan za 10 sati a sve će trajati sve dok i poslednji automobil ne izađe sa skupa. Generalni sponzor programa je opština Herceg Novi i Institut dr Simo Milošević. Organizatori Budimir Bulajić, Đorđe Andonov i Stevan Kaluđerović, te Zorica Drakulić Vidaković koja konstantno pomaže u akcijama za malu Ivu, nadaju se odličnoj posjeti.

Bonus video: