Radionica „Coca-cola podrška mladima“ ponovo u Podgorici

Program je osmišljen kao trodnevna interaktivna radionica, koju vode sertifikovani treneri i besplatan je za polaznike. Tokom tri dana, imaćete priliku da učite o profesionalnoj orijentaciji i poslovnoj administraciji, kako da uspješno komunicirate i upravljate projektima, ali i kako da napišete CV i predstavite se budućem poslodavcu na razgovoru za posao
315 pregleda 0 komentar(a)
Coca Cola podrška mladima, Foto: Coca Cola
Coca Cola podrška mladima, Foto: Coca Cola
Ažurirano: 05.12.2018. 07:00h

Traženje posla često predstavlja veliki izazov. Pored diplome i želje za radom, poslodavci očekuju posebne profesionalne vještine, koje će vas izdvojiti u odnosu na konkurenciju, a koje ne možete steći tokom formalnog obrazovanja. Na izazov možete odgovoriti tako što ćete se konstantno edukovati i unaprjeđivati sebe.

Ako ste nezaposleni, imate između 18 i 30 godina i želite da unaprijedite lične i profesionalne vještine – onda je program „Coca-Cola podrška mladima“ prilika koju ne smijete propustiti!

Program je osmišljen kao trodnevna interaktivna radionica, koju vode sertifikovani treneri i besplatan je za polaznike. Tokom tri dana, imaćete priliku da učite o profesionalnoj orijentaciji i poslovnoj administraciji, kako da uspješno komunicirate i upravljate projektima, ali i kako da napišete CV i predstavite se budućem poslodavcu na razgovoru za posao. Svi koji pohađaju radionice sva tri dana po završetku obuke dobijaju sertifikat koji izdaje kompanija Coca-Cola HBC Crna Gora.

Kako da se prijavite za program? Dovoljno je da posjetite sajt www.coca-colapodrskamladima.me/ i popunite formular. Poslednja ovogodišnja „Coca-Cola podrška mladima“ radionica biće održana od 10. do 12. decembra, u Podgorici, u partnerstvu sa Glavnim gradom. Upravo zahvaljujući podršci Glavnog grada, obezbjeđen je prostor za radionicu, koja će biti održana u sali lokalnog Parlamenta.

U ovoj, drugoj godini realizacije programa „Coca-Cola podrška mladima“, radionice je do sada uspješno pohađalo skoro 100 nezaposlenih mladih u Podgorici, Nikšiću i Bijelom Polju. Podsjećamo da je u prvoj godini realizacije programa „Coca-Cola podrška mladima“ radionice pohađalo ukupno 65 polaznika, od kojih je čak polovina napravila pozitivnu promjenu u karijeri, a petina njih je dobila posao u roku od dva mjeseca nakon završetka programa.

Budite i vi među mladima koji se izdvajaju po svojoj želji da steknu nova znanja i vještine i krenu u građenje svoje karijere.

Radionice se realizuju u saradnji sa partnerima: Glavnim gradom Podgorica i opštinama Nikšić i Bijelo Polje. Institucionalni partneri projekta su Zavod za zapošljavanje i Ministarstvo rada i socijalnog staranja.

Galerija