U "Vijestima" čitajte: Sa 111 godina prvi put na biralište

Prvi put biračko pravo na predstojećim parlamentarnim izborima steklo je 3.621 birača starijih od 40 godina, pokazala je analiza biračkog spiska koju je sproveo MANS-ov program za monitoring i analitiku
0 komentar(a)
naslovnica 5. oktobar, Foto: Vijesti online
naslovnica 5. oktobar, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 05.10.2016. 05:34h

U današnjem broju "Vijesti" čitajte:

  • Sa 111 godina prvi put na biralište

Prvi put biračko pravo na predstojećim parlamentarnim izborima steklo je 3.621 birača starijih od 40 godina, pokazala je analiza biračkog spiska koju je sproveo MANS-ov program za monitoring i analitiku.

  • Mladi funkcioner još nema karton

Vršilac dužnosti direktora “Univerzitetski sportski i kulturni centar” d.o.o. Miloš Pavićević nije dostavio imovinsko stanje po dolasku na tu funkciju. Pavićevićevog kartona nema u registru imovinskih izvještaja, dostupnom na sajtu Agencije za sprečavanje korupcije

  • Šetnja od 350 km u slavu partizana

Pljevljak Čedo Đačić planira da pješači od Pljevalja do Beograda, u znak zahvalnosti prema žrtvama koji su svoje živote položli za oslobođenje glavnog grada Srbije.

  • Obučavali odbore da krše Ustav

Instruktori Državne izborne komisije (DIK) koji obučavaju biračke odbore za oktobarske izbore su tokom obuke u Danilovgradu članovima biračkih odbora pokušali da objasne da je glasački listić na kojem se birač potpisao nakon glasanja važeći, iako je to suprotno Ustavu Crne Gore.

  • Dobio sam ponudu koja se ne odbija

Bivši direktor Kliničkog centra (KC) i načelnik Odjeljenja za grudnu hirurgiju Milan Mijović napustio je u ponedjeljak tu zdravstvenu ustanovu. To je “Vijestima” potvrdio direktor KC Ranko Lazović. On je rekao da će novi načelnik Odjeljenja za grudnu hirurgiju biti magistar medicinskih nauka i specijalista opšte i grudne hirurgije Obrad Vujadinović.

  • U današnjem broju, pročitajte i novu kolumnu Željka Ivanovića.

Bonus video: