LIDER RAZVOJA INDUSTRIJE DOŽIVLJAJA

Turistička organizacija opštine Budva dobitnik nagrade "Brand leader award"

"Pored odmorišnog turizma, Budva posjeduje i velike potencijale u seoskom/eko turizmu, bogatoj kulturnoj baštini svog zaleđa, vjerskom turizmu kao specificnoj i sve trazenijoj vrsti ponude i sačuvanim seoskim jezgrima čija arhitektura i gastro ponuda nas vraćaju u lijepa, stara vremena"
71 pregleda 0 komentar(a)
Turistička organizacija Budve, Foto: Vuk Lajović
Turistička organizacija Budve, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 08.02.2019. 16:10h

Turistička organizacija opštine Budva dobitnik je nagrade "Brand leader award" za lidera razvoja industrije doživljaja turističkog tržišta jugoistočne Evrope.

Nagradu već tradicionalno na biznis konferenciji u Beogradu dodjeljuje Mass Media International i stručni kolegijum. Nagradu je primila direktorka TO Budve, Jelena Rađenovic, koja je u okviru SEET 2016  Konferencije bila i učesnik panela: Turizam kao industrija doživljaja.

"Pored odmorišnog turizma, Budva posjeduje i velike potencijale  u seoskom/eko turizmu, bogatoj kulturnoj baštini svog zaleđa, vjerskom turizmu kao specificnoj i sve trazenijoj vrsti ponude i sačuvanim seoskim jezgrima čija arhitektura i gastro ponuda nas vraćaju u lijepa, stara vremena" - rekla je govoreći o prednosti budvanskih turistickih različitosti direktorka Rađenović, naglasivši pritom i da upravo raznovrsnost doživljaja koje vam Budva pruža u svim segmentima svoje ponude, ovaj grad čini konkurentnim na evropskom tržištu.

Biznis konferencija "Turističko tržište jugoistočne Evrope - SEET 2016" okupila je oko 400 učesnika iz Evrope i svijeta.