Hotel „Palmon Bay“ osvojio prestižnu nagradu

Predsjednik Odbora direktora Primorja AD Božidar Draganić ističe da nagrada predstavlja priznanje za sve zaposlene u kompaniji
87 pregleda 5 komentar(a)
Palmon Bay, Foto: Palmon Bay
Palmon Bay, Foto: Palmon Bay
Ažurirano: 29.09.2016. 13:56h

“Hotel „Palmon Bay” iz Herceg Novog, koji posluje u sastavu grupacije Primorje Hotels & Restaurants osvojio je još jednu prestižnu nagradu - „Brand Leader Award 2016“, kao lider u postavljanju novih standarda kvaliteta, konkurentnosti i inovativnosti hotelske ponude jugoistične Evrope”, saopšteno je iz menagmenta kompanije.

Odluku je donio stručni kolegijum 6. Biznis konferencije „SEET 2016“. Riječ je o prestižnoj međunarodnoj konferencija turističkih tržišta jugoistočne Evrope koja se održala u Beogradu.

Predsjednik Odbora direktora Primorja AD Božidar Draganić ističe da nagrada predstavlja priznanje za sve zaposlene u kompaniji, ali i podstrek za dalje investicije i ulaganje, naročito u kapacitete u sjevernom dijelu Crne Gore. To je ujedno i plan razvoja ove kompanije u narednom periodu.

“Nagrada „Brand Leader Award 2016“je još jedna potvrda „Palmon Bay-u“ za izuzetan kvalitet usluga i visoko postavljenje standarde u turizmu. Nagrada je pokazatelj da se držimo dobrog smjera i motiviše nas da u kontinuitetu unapređujemo nivo profesionalnosti i stručnosti u radu, inovativnosti i tržišne prepoznatljivosti”, ocijenila je direktorica hotela Jelena Đurašković.

Hotel „Palmon Bay“ je prošle godine osvojio prestižnu nagradu „Wild Beauty Award 2015“, koja je ustanovljena 2005. godine u pravcu podsticanja i afirmacije sektora turizma.

Bonus video: