Zoja Bojanic-Lalović i Nikola Ivanović dobitnici Nagrade "19. decembar"

Bojanić-Lalović je Nagradu dobila za rezultate i pregalački rad u oblasti obrazovanja i vaspitanja, dok je Ivanović Nagradu dobio za ostvarene rezultate u oblasti sporta
661 pregleda 0 komentar(a)
Zoja Bojanić Lalović, Foto: Zoran Đurić
Zoja Bojanić Lalović, Foto: Zoran Đurić

Zoja Bojanić-Lalović, direktorica Javne ustanove Gimnazija "Slobodan Škerović" i košarkaš KK Budućnost Voli i reprezentativac Crne Gore Nikola Ivanović dobitnici su ovogodišnje Nagrade "19. decembar" koju dodjeljuje Glavni grad Podgorica.

Kako je saopšteno iz Biroa za odnose sa javnošću Glavnog grada, žiri za dodjelu Nagrade "19. decembar" za 2018. godinu održao je danas sjednicu, na kojoj je donio Odluku o dodjeli Nagrade "19. decembar" za 2018. godinu.

Žiri je zasijedao u sastavu prof. dr Gordana Đurović, predsjednica, dok su članovi: Branko Banjević, Vjera Nikolić, Branimir Popović, prof. dr Petar Ivanović, dr Đoko Jočić, Budimir Simonović, prof. dr Radovan Radonjić, mr Ratko Odalović, mr Nela Savković-Vukčević, Ruždija Tuzović, prof. dr Goran Ćulafić i prof. dr Marko Camaj,

U saopštenju se navodi da je Bojanić-Lalović Nagradu dobila za rezultate i pregalački rad u oblasti obrazovanja i vaspitanja, dok je Ivanović Nagradu dobio za ostvarene rezultate u oblasti sporta.

"Za ovogodišnje dodjeljivanje Nagrade "19. decembar" podnijeti su predlozi za 19 kandidata, od kojih je 15 ispunilo formalno-pravne uslove za dodjelu Nagrade. Žiri je Odluku o dodjeli Nagrade "19. decembar" za 2018. godinu donio tajnim glasanjem", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: