VOZILO ČESTO BILO NEPROPISNO PARKIRANO

Službeni auto Montenegro Airlinesa "radi" u City kvartu

Iz MA nijesu odgovorili ko, da li i zbog čega ima pravo da koristi službeni automobil 24 sata dnevno. Nezvanično, koristi ga Vučinić
129 pregleda 15 komentar(a)
auto MA, City kvart, Foto: Čitalac reporter
auto MA, City kvart, Foto: Čitalac reporter
Ažurirano: 08.02.2019. 17:18h

Službeno auto nacionale kompanije Montenegro erlajns (MA) bilo je u utorak veče nepropisno parkiran u podgoričkom naselju City kvart.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, automobil registarskih oznaka PG -  ER 136 vozi koordinator sektora bezbjednosti u toj kompaniji Miloš Vučinić. 

Nezvanični izvori tvrde da je službeni automobil MA, na čijem čelu je Daliborka Pejović (DPS), često bio parkiran u podgoričkom  City kvartu,  i tokom radnog vremena.  U tom dijelu grada, navodno, kadar Pejovićeve ima lokal.  

Prema informacijama iz Centralnog registra privrednih subjekata (CRPS), Vučinić je osnivač i ovlašćeni zastupnik podgoričke firme “J&L”, čija je djelatnost usluge pripremanja i posluživanja pića.

Iz MA nijesu odgovorili “Vijestima”  koji službenik, da li i zbog čega ima pravo da koristi ovaj službeni automobil 24 sata dnevno.  “Vijesti” su  pitale MA i kako komentarišu to što je automobil često nepropisno parkiran uveče i tokom radnog vremena u City kvartu i šta će uraditi povodom toga. 

Vučinić u srijedu nije želio da odgovori na pitanja “Vijesti” u vezi sa nepropisnim parkiranjem i mogućom zloupotrebom službenog vozila. Tog dana nije bio parkiran na staroj lokaciji, a ni sada ga nema.  Mediji su objavili da je Vučinić tokom 2015. godine mjesečno prihodovao oko 1.885 eura. MA je u januaru ove godine dugovala 71 miliona.  

Preporučujemo za Vas