Hadžić podnio krivičnu prijavu protiv Vujoševića

“Kako je na javnoj političkoj i medijskoj sceni postala praksa objavljivanja senzacijalističkih i netačnih informacija u političke svrhe, sa posledicama uzmemiravanja, i narušavanja ugleda ličnosti, jedino sredstvo za odbranu ostaje podnošenje krivične prijave"
290 pregleda 5 komentar(a)
samir hadžić, Foto: Arhiva "Vijesti"
samir hadžić, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 19.09.2016. 10:42h

Zaposleni u Opštini Bar Samir Hadžić podnio je krivičnu prijavu protiv pomoćnika sekretara za ekonomiju i finansije Opštine Bar po leks specijalisu Sava Vujoševića.

Kako je Hadžić naveo u saopštenju prijavu je podnio zbog narušavanja ugleda i digniteta, “kao i pokušaja kompromitovanja.

“Kako je na javnoj političkoj i medijskoj sceni postala praksa objavljivanja senzacijalističkih i netačnih informacija u političke svrhe, sa posledicama uzmemiravanja, i narušavanja ugleda ličnosti, jedino sredstvo za odbranu ostaje podnošenje krivične prijave. Sadržaj plasiranih informacija korenspondira sa optužbama jasnih radnji i kvalifikacijama koje govore o mojoj umješanosti u nanošenju štete Opštini Bar od 25 miliona eura i ostalim radnjama koje su dovele do takvog stanja u Opštini Bar”, naveo je Hadžić.

Dodaje da će Vujošević imati priliku da sve iznesene optužbe dokaže i potkrijepi materjalnim dokazima.

“Ukoliko u tome ne uspije moraće da nadoknadi nematerijalnu štetu i javno se izvini”, naveo je Hadžić.

Bonus video: