Počela "Podgorička Bajramska trpeza"

Cilj manifestacije, koja se drugu godinu održava, je doprinos oživljavanju tradicionalnih vrijednosti, promocijom multietničke i multikulturalne Crne Gore. Na brojnim štandovima, veliki broj građana, mogao je da proba tradicionalne specijalitete karakteristične za Bajram i da se zaslade baklavom i drugim slatkim jelima
75 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 15.09.2016. 17:33h

Ispred šoping centra „Mall of Montenegro” počela je „Podgorička Bajramska trpeza”.

Brojni građani uživaju u muzičkom programu, uz bogatu trpezu.

Cilj manifestacije, koja se drugu godinu održava, je doprinos oživljavanju tradicionalnih vrijednosti, promocijom multietničke i multikulturalne Crne Gore. Na brojnim štandovima, veliki broj građana, mogao je da proba tradicionalne specijalitete karakteristične za Bajram i da se zaslade baklavom i drugim slatkim jelima.

Organizatori manifestacije su „Mall of Montenegro”, u saradnji sa preduzećem „Tržnice i pijace“ a pod pokroviteljstvom Glavnog grada.

“Manifestacijom želimo čestitati praznik, sugrađanima islamske vjeroispovijesti”, saopštili su organizatori.

Posjetioci su uživali i u muzičkom programu uz pjevače Branku Šćepanović, Tanju Šeter, Marjanu Martinović, Zdravka Đuranovića, Hamzu i Neza Haverića, Esada Merulića, nastupio je i ansambl „Zvuci sa Ribnice” i Kulturno umjetničko društvo „Željezničar”.

Galerija

Bonus video: