Novogodišnje noći

Novogodišnja noć se ovdje sa pažnjom priprema, dočekaće vas mnoštvo novih jela, ukusa i dobre muzike
1509 pregleda 0 komentar(a)
Byblos
Byblos
Ažurirano: 13.12.2018. 02:28h

Zašto su decembarske noći najradosnije u godini? Imaju neku posebnu čar, poseban šarm i podsjećaju na djetinju sreću. Možda je vrijeme darivanja razlog za to, a možda je i novi početak poseban momenat za većinu ljudi. Imamo jako puno razloga da budemo radosni baš u tom periodu, možda bismo usrećili svoja nepca aromatičnim ukusima ili dobrim provodom, možda bismo priredili sebi nezaboravne noći sa prijateljima. Razlozi su brojni, a decembar izmiče i treba ugoditi svojim čulima.

U ovu priču se obično uvuče pitanje: 'Gdje provesti Novogodišnju noć?' Neki ljudi vole masovne dočeke , to im daje osjećaj slobode i pripadnosti, kad je fešta na sve strane onda je sve ok. Neko voli male intimne trenutke, koji se ne razlikuju pretjerano od bilo koje druge večeri i to je sasvim ok. Za onaj ostatak romantičara koji u isto vrijeme vole i komfor i udobnost, važno je gdje će te noći biti i kako će se osjećati.

Postoji jedno skrovito mjesto u uglu grada, stvoreno baš za ovakve momente. Neizostavno mjesto okupljanja dobrog društva i velikih gurmana. Pronaćićete ga lako, tamo gdje se Ribnica sastaje sa Moračom, Byblos je našao svoj kutak i očekuje vas u svom prazničnom ruhu.

Novogodišnja noć se ovdje sa pažnjom priprema, dočekaće vas mnoštvo novih jela, ukusa i dobre muzike.

Rezervišite svoje mjesto na vrijeme i dočekajte Novu godinu u svom gradu, sa ljudima koje volite.

(PROMO)

Bonus video: