Danas u "Vijestima": Tajni centri dižu mrežu za sramoćenje, Lažni projekat na Karibe odnio 197.000 eura?

Najveći poreski dužnici Opštine Budva, prema podacima Sekretarijata za finansije, su kompanija Zavala invest i firme koje je Specijalno tužilaštvo blokiralo, a povezuju se sa bivšim predsjednikom Političkog savjeta DPS-a Svetozarom Marovićem i njegovom savjetnicom Oliverom Ilinčić
51 pregleda 0 komentar(a)
Naslovna 5.9., Foto: Vijesti
Naslovna 5.9., Foto: Vijesti
Ažurirano: 05.09.2016. 05:31h

U današnjim "Vijestima" čitajte:

  • Tajni centri dižu mrežu za sramoćenje

Generalni inspektor ANB-a Gojko Pejović ocijenio je da “oficijelna služba” nije uključena u pokušaje kompromitovanja opozicionih zvaničnika i ministara, ali da se time bave druge strukture. Zbog objavljivanja sumnji u zloupotrebu državnih resursa, opozicioni ministri i kontrolori pokušavaju se javno kompromitovati, predstaviti lopovima, neznalicama, utajivačima poreza, milionerima koji su zaradili dok su bili dio vlasti...

  • Prednjače Zavala i povezani sa Svetom

Najveći poreski dužnici Opštine Budva, prema podacima Sekretarijata za finansije, su kompanija Zavala invest i firme koje je Specijalno tužilaštvo blokiralo, a povezuju se sa bivšim predsjednikom Političkog savjeta DPS-a Svetozarom Marovićem i njegovom savjetnicom Oliverom Ilinčić.

  • Daliborka srećno, ali ti posao može biti štetan

Komercijalni direktor Montenegro erlajnsa (MA) Predrag Marković potvrdio je da napušta nacionalnu aviokompaniju. On je “Vijestima” saopštio da je ostavku podnio 23. avgusta i da je potpisao sporazumni raskid radnog odnosa, nakon sedam godina rada u MA.

  • Lažni projekat na Karibe odnio 197.000 eura?

Društvo za upravljanje investicionim fondom “Euroinvest” angažovalo je prije tri godine misterioznu firmu sa Kajmanskih ostrva za projekat koji nikada nije realizovan.

  • Za Rio trenirali bez staze, hale i bazena

Na Paraolimpijadi u Riju, koja počinje u srijedu, Crna Gora će imati dva predstavnika - atletičarku Marijanu Goranović i plivača Iliju Tadića. Ta brojka bi, vjerovatno bila i veća da sportisti koji se bave nekim od tri bazična sporta - atletikom, plivanjem i gimnastikom imaju bar osnovne uslove za bavljenje sportom, prilagođene osobama sa invaliditetom.

  • Traže i da Milove vile budu manje

Grupa građana “Potkošljun/Budva” zatražila je da planeri smanje predviđenu kvadraturu rezidencijalnog kompleksa vila na ulazu u Budvu, u podnožju brda Košljun, na placu čiji je suvlasnik premijer Milo Đukanović.

Bonus video: