OŠ "Sutjeska": Nema zainteresovanih za obnovu krova

Procijenjena vrijednost radova, prema dokumentaciji, iznosila je 54 hiljade eura
441 pregleda 4 komentar(a)
OŠ Sutjeska, Foto: Arhiva "Vijesti"
OŠ Sutjeska, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 01.09.2016. 18:51h

Na tender za izvođenje krovopokrivačkih radova na OŠ „Sutjeska“ nije pristigla nijedna ponuda, te je postupak obustavljen.

„Otvaranje ponuda je bilo zakazano 29. avgusta u 12 časova... Na dan otvaranja ponuda, nije pristigla nijedna ponuda“, navodi se u obrazloženju rješenja koje potpisuje direktor škole Vesko Gagović. OŠ „Sutjeska“ je zbog problema sa prokišnjavanjem, raspisala tender za ustupanje izvođenja krovopokrivačkih i drugih specijalnih radova koji je na portalu javnih nabavki objavljen početkom mjeseca. Dostavljanje ponuda vršeno je po hitnom postupku.

„Zbog hitnosti izvođenja predmetnih radova, uzrokovanih prokišnjavanjem prostorija škole, rok za podnošenje ponuda u otvorenom postupku javne nabavke iznosi 22 dana od dana objavljivanja tenderske dokumentacije”, istaknuto je ranije u tenderskoj dokumentaciji.

Procijenjena vrijednost radova iznosila je 54 hiljade eura.

Dokumentacijom je bilo predviđeno izvođenje radova, koji su uključivali demontažu i rušenje slojeva krovnog pokrivača na ravnim krovovima, do sloja šuplje opeke koji se zadržava, ukupne površine od 905 metara kvadratnih.

Bonus video: