“MYBA Pop-Up Superyacht Show” za vikend u Porto Montenegru

„MYBA Pop-Up Superyacht Show“ održaće se od 2. do 4. septembra, a superjahte iz cijelog svijeta već pristižu na jedinstveni događaj
0 komentar(a)
Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Porto Montenegro, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 30.08.2016. 13:25h

Narednog vikenda u Tivtu će se održati drugi po redu nautički sajam „MYBA Pop-up Superyacht Show“čiji su organizatori prestiđna međunarodna asocijacija brokera u jahting industriji MYBA i nautički centar Porto Montenegro. Tim povodom u Tivtu će u četvrtak biti održana konferencija za štampu na kojoj će se medijima obratiti direktor marine Porto Montenegro Tony Browne, direktor MYBA-e za Crnu Goru Billy Canellas, predsjednica Opštine Tivat prof.dr Snežana Matijević i PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

„MYBA Pop-Up Superyacht Show“ održaće se od 2. do 4. septembra, a superjahte iz cijelog svijeta već pristižu na jedinstveni događaj koji će okupiti više od stotinu MYBA jahting brokera, zastupnika i predstavnika jahting industrije, kapetana i medija.

„Predstavnici Porto Montenegra i prestižne globalne jahting asocijacije MYBA proteklih mjeseci intenzivno su radili na organizaciji ovog događaja. Posljednjih godina marina Porto Montenegro u Tivtu postala je vodeća matična luka za superjahte i najluksuznije nautičko naselje na Mediteranu, te je, prema mišljenju organizatora vrlo atraktivna kao “nautička pozornica budućnosti“, saopšteno je iz Porto Montenegra.

Tokom trodnevnog programa, na mulu 1 sa vezovima za superjahte, međunarodni posrednici, brokeri i zastupnici jahting institucija, imaće priliku da uživaju u superjahtama, ali i čuju novitete u nautičkoj industriji. Do sada su učešće na sajmu potvrdile 23 mega i super jahte koje se iznajmljuju u čarter u regionu Jadrana, od čega su pet jedrenjaci, a ostalo motorne jahte. Najmanji brod na sajmu biće 23 metra dugi „Silver“, a najveći 58 metara dugi „Lord of the Seas“.

U odnosu na prošlogodišnjih 76, ovogodišnji sajam okupiće čak 112 brokera, agenata i predstavnika drugih kompanija koje pružaju usluge u oblasti industrije čartera jahti, a među učesnicima sajma neka od najjačih imena te industrije poput kompanija Fraser, Burgess, Ocean Independence, Northrop & Johnson, Camper & Nicholson, Y.CO, IYC i Blue Water.

„Seminari, društveni događaji, degustacije i zabave idealna su prilika za umrežavanje brokera i vlasnika superjahti sa potencijalnim klijentima na „MYBA Pop-Up Superyacht Show“, ali i prezentaciju Tivta i Crne Gore kao atraktivne čarter destinacije“, saopšteno je iz Porto Montenegra.

Bonus video: