"Garmin" golf turnir u Tivtu: Najbolji Piter Vilki i Marija Šuvacki

Na takmičenju se oprobalo tridesetak golfera. Kao najbolji golfer, Piter Vilki je od pokrovitelja takmičenja nagrađen ručnim uređajem za navigaciju „eTrex10“
136 pregleda 0 komentar(a)
Golf turnir Tivat, Foto: Siniša Luković
Golf turnir Tivat, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 28.08.2016. 11:40h

Ljubitelji golfa, takmičari i posjetioci prisustvovali su uzbudljivom nadmetanju na Luštica Bay golf vježbalištu gdje je za vikend održano „Garmin“ golf takmičenje pod pokroviteljstvom kompanije „Una Montenegro“ i brenda „Garmin“ i uz podršku golf kluba „Knjaginja Milica“.

Piter Vilki je bio najbolji u „chiping“ kategoriji i sa ostvarenih 26 poena pretekao Gorana Radonjića čiji rezultat je bio za tri brojke niži. Među ženama, najbolje se plasirala Marija Šuvacki sa ostvarenim 21 poenom. Drugo mjesto zauzela je Olga Jokanović. U „putting“ konkurenciji najbolji su bili Anđela Mrvić i Aleksandar Vasić.

Na takmičenju se oprobalo tridesetak golfera. Kao najbolji golfer, Piter Vilki je od pokrovitelja takmičenja nagrađen ručnim uređajem za navigaciju „eTrex10“.

„Una Montenegro“ koja je zastupnik brenda „Garmin“ je već tradicionalno naš partner u organizaciji golf turnira.“- kazao je Damir Moškov iz marketinga kompanije „Luštica Development“ koja razvija projekat turističkog resorta Luštica Bay.

Pokrovitelj golf takmičenja, tivatska kompanija „Una Montenegro“, vlasnik je maloprodajnih objekata „Sipa“ i uvoznik nautičke i opreme za ronjenje i lov i ribolov.

„Garmin“ je vodeći svjetski proizvođač navigacionih uređaja, od auto-navigacije do nautičkih instrumenata i uređaja za praćenje dnevnih aktivnosti poput fitness narukvica i „pametnih“ satova za praćenje dnevnih aktivnosti.

Luštica Bay golf vježbalište, otvoreno prije četiri godine, biće dio prvog profesionalnog šampionskog golf terena sa 18 rupa koji će se prostirati na više od 800 hiljada metara kvadratnih a čiji završetak je planiran do kraja 2017. godine.

Dizajn terena potpisaće čuveni golf igrač Geri Plejer, a jedinstvenost terena ogleda se u njegovoj poziciji koja pri svakom zamahu golferskim štapom, omogućava uživanje u pogledu na tivatski zaliv, planine i otvoreno more.

Bonus video: