Udruženje Roditelji: Završna akcija “Podijelimo, jer zajedno možemo više”

Građani koji žele da se uključe u akciju tokom dana mogu donirati školski pribor, udžbenke, korištenu i očuvanu garderobu i obuću za oko 500 djece iz socijalno ugroženih porodica koje se nalaze na evidenciji Udruženja Roditelji, saopšteno je iz ove organizacije
1 komentar(a)
podijelimo jer zajedno možemo više, Foto: Udruženje Roditelji
podijelimo jer zajedno možemo više, Foto: Udruženje Roditelji
Ažurirano: 27.08.2016. 15:05h

Završni događaj humanitarne akcije “Podijelimo, jer zajedno možemo više”, koju udruženje Roditelji organizuje u tržnom centru Delta City, biće održan u subotu 27. avgusta u periodu od 10 do 22h.

Građani koji žele da se uključe u akciju tokom dana mogu donirati školski pribor, udžbenke, korištenu i očuvanu garderobu i obuću za oko 500 djece iz socijalno ugroženih porodica koje se nalaze na evidenciji Udruženja Roditelji, saopšteno je iz ove organizacije.

"Štandovi za prikupljanje donacija će se nalaziti ispred Aroma marketa, kao i u atriumu tržnog centra, a za njim će dežurati članovi Udruženja kao i volonteri Crvenog krsta Crne Gore i Volonterskog kluba Gimnazije.Svi koji su u mogućnosti da kupe nešto od školskog pribora, to mogu uraditi i na dan akcije u Aroma marketu u tržnom centru i svoje donacije ostaviti u donatorskim korpama koje će se u toku akcije nalaziti u blizini naplatnih kasa" navodi se u saopštenju.

Članovi udruženja Roditelji i volonteri u toku cijelog dana selektovaće i pakovati donacije kako bi do kraja dana sve porodice, u odnosu na prioritete, dobile svoje pakete.

Svi oni koji nijesu iz Podgorice, a žele da se priključe akciji, donacije mogu odnijeti u prostorije Crvenog krsta u svojoj opštini, rekli su iz organizacije.

Bonus video: