U " Vijestima" čitajte: Jedina odluka na izborima je mi ili on

U današnjim "Vijestima" i dodatak "Riba - na svaki način"
78 pregleda 1 komentar(a)
Naslovna
Naslovna
Ažurirano: 27.08.2016. 06:09h

U " Vijestima" danas čitajte:

  • Jedina odluka na izborima je mi ili on

Predsjednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić poručio je da građani na predstojećim parlamentarnim izborima očekuju promjenu vlasti, a da je pitanje članstva u NATO-u “koje nameće DPS, samo skretanje pažnje sa korupcije i kriminala i teške ekonomske krize u državi”.

  • I Jusuf znao da nema biometrije

Iako crnogorske lične karte nisu biometrijske, Ministarstvo unutrašnjih poslova ih tako naziva još od njihovog uvođenja 2007. godine, a Jusuf Kalamperović, koji bio ministar kada je sproveden tender i potpisan ugovor za ta dokumenta znao je da su biometrijski, samo pasoši.

  • Ne odustaju od prodaje pasoša

Vlada je odlučila da izabere ponuđača koji će napraviti poseban program ulaganja na osnovu kojeg neko može dobiti crnogorsko, takozvano ekonomsko državljanstvo.

  • Da država ne gubi milione na lutriji

Građanski pokret URA pripremio je predlog izmjena Zakona o igrama na sreću kojeg će predstaviti naredne sedmice kako bi do četvrtka skupili dovoljan broj potpisa da ga stave na dnevni red vanredne sjednice Skupštine. Predlagači izmjena su poslanici Miloš Konatar i Dritan Abazović.

  • Umjesto da plate 1,5 euro, založili 9.000

Ruski državljani K. R. (26), S. A. (25) i G. B. (25), koji su prije četiri dana pretukli Budvanina Z. M. radnika javnog toaleta na Slovenskoj plaži, pušteni su da se brane sa slobode, nakon što su uplatili po 3.000 eura na ime jemstva.

Uz današnje izdanje i dodatak "Art".

U današnjim "Vijestima" i dodatak "Riba - na svaki način".

Bonus video: