GO Tuzi: Održavanje stadiona 49.955 eura

U žalbi firme “Valtec X inženjering” je, između ostalog, bilo navedeno da ponuđač “Fini dom” ne posjeduje dozvolu, licencu ili drugi akt za obavljanje djelatnosti koja je predmet javne nabavke
0 komentar(a)
Dečić, Foto: Arhiva Vijesti
Dečić, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 25.08.2016. 14:47h

Gradska opština Tuzi je kao najpovoljniju na tenderu za investiciono održavanje stadiona FK “Dečić” vrednovala ponudu firme “Fini dom” od 49.955 eura.

Pomenuta firma je bila izabrana za izvođača radova i na prethodnom tenderu, raspisanom, 3. februara, ali je Državna komisija za kontrolu javnih nabavki nakon usvajanja žalbe firme “Valtec& X inženjering” na pomenutu tendersku dokumentaciju gradske opštine Tuzi, poništila to rješenje. Time je predmet vratila na ponovni postupak i odlučivanje.

U žalbi firme “Valtec& X inženjering” je, između ostalog, bilo navedeno da ponuđač “Fini dom” ne posjeduje dozvolu, licencu ili drugi akt za obavljanje djelatnosti koja je predmet javne nabavke.

Tenderskom dokumentacijom je predviđeno da izabrani izvođač, između ostalog, radi hidroizolaciju, termoizolaciju, premazivanje fasadnih zidova, plafona i stubova objekta FK “Dečić”, popravku vodovodne instalacije sa neophodnim razbijanjem zidova i podova u svlačionicama, farbanje ograde i stubova na glavnom terenu i druge radove. Rok izvršenja ugovora je 30 dana od njegovog potpisivanja.

Bonus video: