Raspisali tender za kontejnere

Za nabavku podzemnih kontejnera 85.000
53 pregleda 3 komentar(a)
kontejner, Foto: Arhiva Vijesti
kontejner, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 23.08.2016. 18:49h

Preduzeće “Čistoća” raspisalo je tender, procijenjene vrijednosti 85.000 eura, za nabavku podzemnih kontejnera sa vrećom i montažom.

Naručilac je, kako se navodi u tenderskoj dokumentaciji, u skladu sa članom 90 Zakona o javnim nabavkama skratio rok za podnošenje ponuda na 22 dana iz razloga hitnosti javne nabavke.

„Čistoća”, kako se navodi, u 2014. i 2015. godini nije uspjela da sprovede postupak nabavke podzemnih kontejnera zbog neispravnosti ponuda i dugog postupka odlučivanja po žalbama na rješenja o neispravnosti ponuda i odluci o izboru najpovoljnije ponude. U tenderskoj dokumentaciji se navodi da će se montaža podzemnih kontejnera na teritoriji Glavnog grada i gradskih opština Golubovci i Tuzi, vršiti najduže pet radnih dana od dana zahtjeva naručioca.

“ Rok izvršenja ugovora je 120 dana od dana zaključivanja ugovora. Isporuka će se vršiti sukcesivno u zavisnosti od potreba naručioca u roku od najviše 15 radnih dana od dana primljenog pismenog zahtjeva“, navodi se u tenderskoj dokumentaciji.

Ponude se predaju radnim danima od sedam do 15 sati, zaključno sa 14.septembrom do 10 sati. Otvaranje ponuda održaće se istog dana u 11 sati, u prostorijama Čistoće u Ulici zetskih vladara broj 4.

Bonus video: