Žabljak: Službeno vozilo parkirano na pješačkom prelazu

"Dok su dvojica policajaca bila udaljena vozač je oko 11 sati parkirao vozilo na tom mjestu, kratko se osvrnuo na reakcije pješaka koji su se u blizini nalazili i bez ikakvog komentara otišao, ostavivši vozilo na tom mjestu. Vozilo je tu bilo više od dva sata a oko 13, 30 časova policajci su stajali kod vozila , vjerovoatno očekujući osobu koja ga je tu parkirala"
69 pregleda 18 komentar(a)
Ažurirano: 17.08.2016. 12:43h

Na fotografijama koje nam je dostavio čitalac vidi se službeni automobil registarskih oznaka PG CG 178, parkiran na sred pješačkog prelaza u strogom centru Žabljaka.

"Dok su dvojica policajaca bila udaljena vozač je oko 11 sati parkirao vozilo na tom mjestu, kratko se osvrnuo na reakcije pješaka koji su se u blizini nalazili i bez ikakvog komentara otišao, ostavivši vozilo na tom mjestu. Vozilo je tu bilo više od dva sata a oko 13, 30 časova policajci su stajali kod vozila , vjerovoatno očekujući osobu koja ga je tu parkirala",naveo je čitalac koji nam je dostavio i fotografije.

U žabljačkoj policiji smo obaviješteni da će, ma o kome da se radi, nesavjesnom vozaču biti ispostavljen nalog za plaćanje kazne.

Galerija

Bonus video: