Sutomore: Naselje Brca ponovo ima kvalitetno snabdjevanje električnom energijom

U ovom dijelu Sutomora, struja je nestala u utorak nešto prije 14 sati, a za krivca je imenovano “veliko opterećenje i ogromna potrošnja”
143 pregleda 0 komentar(a)
struja, isključenja struje, Foto: Shutterstock
struja, isključenja struje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 10.08.2016. 14:44h

Naselje Brca u Sutomoru ponovo ima kvalitetno snabdjevanje električnom energijom, nakon kvara koji je trajao prema navodima mještana preko 20 sati.

"Kvar na jednoj fazi od tri u naselju Brca - dio koji se napaja sa BTS 10/0,4kV „Gošići“, prijavljen je od strane potrošača juče u 19:50 sati, i ekipe koje su izašle na teren su konstatovale da se uzrok kvara može utvrditi jedino obilaskom trase, što je rano jutros i potvrđeno, kada je naselje Brca zamjenom izgorele „fidos kleme“ na mreži dobilo redovno napajanje na svim fazama u 08:30", saopšteno je “Vijestima” u 14: 30 iz PR službe Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Ranije jutros, elektronski mediji su prenijeli vapaje mještana i više hiljada njihovih sezonskih gostiju da u Brci dan nije bilo struje u jednoj fazi, te da su muke potrajale skoro cijeli dan iako su radnici barske Elektrodistribucije riješili kvar.

U ovom dijelu Sutomora, struja je nestala u utorak nešto prije 14 sati, a za krivca je imenovano “veliko opterećenje i ogromna potrošnja”.

Bonus video: