U "Vijestima" čitajte: Vučeliću sada prijeti do 10 godina robije; Amfilohije može graditi i sedam spratova

U današnjim "Vijestima" pročitajte kolumnu Bobana Novović "Slavoljub od tendera"
2 komentar(a)
Naslovna
Naslovna
Ažurirano: 08.08.2016. 05:15h

U današnjim "Vijestima" čitajte:

  • Najviše para ide bliskima HGI-ju

Najveći dio novca namijenjenog za podršku projektima pripadnika hrvatske nacionalne manjine, Fond za zaštitu i ostvarivenje manjinskih prava podijelio je organizacijama koje su pod direktnom kontrolom stranke Hrvatska građanska inicijativa, pokazuje analiza podataka koje je objavio Fond.

  • Osnovni državni dug, 2,3 milijarde

Osnovni državni dug na kraju juna iznosio je 2,3 milijarde eura ili 60,6 odsto procijenjenog bruto domaćeg proizvoda, objavilo je Ministarstvo finansija.

  • Bulajić: Male HE samo za odabrane

Firma Haider extrem energy (HEE) proširila je krivičnu prijavu protiv Vlade na tendersku komisiju, jer je, kako su naveli, znala da se u Specijalnom tužilaštvu vode istražnje radnje zbog raskida ugovora o gradnji malih hidroelektrana (mHE) na vodotokovima Bistrica i Bjelojevićka sa tom kompanijom, a ipak je izabrala ponuđače za te vodotoke.

  • Pacijente će slati u KCS

Očnim ljekarima Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) preporučeno je da ubuduće ne upućuju pacijente u privatnu kliniku “Miloš”, jer se za isti kvalitet usluga, ali po znatno nižim cijenama, mogu liječiti u drugim klinikama u Srbiji.

  • Amfilohije može graditi i sedam spratova

Mitropoliji crnogorsko - primorska (MCP), kao ni premijeru Milu Đukanoviću, Opština Budva novim nacrtom izmjena i dopuna Detaljnog urbanističkog plana “Podkošljun” nije oduzela ni kvadrat u budućem kompleksu stambenih zgrada koje je ucrtala na dobru crkve Sveta Petka.

  • Slika nemara i zapuštenosti

Sagrađen 1939. godine, nekad jedini na Žabljaku, Hotel “Durmitor” je bio generator početka planinskog turizma.

  • Vučeliću sada prijeti do 10 godina robije

Sud u njemačkom Minhenu za deset dana donijeće presudu Podgoričaninu Vlatku Vučeliću (52), osumnjičenom za nedozvoljeno držanje oružja i za “pomoć teroristima pri pripremi teškog djela ugrožavanja države Francuske”.

  • Niko ne navija kao Argentinci

Ima sportista koji traju toliko dugo da vam se čini da se njihova karijera neće nikada završiti. Jedan od tih je Manu Đinobili, kultna figura argentinskog sporta i svjetske košarke.

U današnjim "Vijestima" pročitajte kolumnu Bobana Novović "Slavoljub od tendera".

Bonus video: