Ko čisti stazu, dobija besplatne ski-pasove

Na kraju dana se obilazi teren i obavlja kontrola učinka nakon čega se učesnici evidentiraju u spisak za dobijanje besplatnih ski-pasova
69 pregleda 0 komentar(a)
ski centar Kolašin, Foto: Ski centar Kolašin 1450
ski centar Kolašin, Foto: Ski centar Kolašin 1450
Ažurirano: 05.08.2016. 17:30h

Više od 1.000 turista iskoristilo je ljetnju turističku ponudu Ski-centra Kolašin 1450.

U tom preduzeću kažu da su zadovoljni tom činjenicom, ali da zato i razmišljaju o obogaćivanju sadržaja koje tokom ljeta nude gostima.

Uporedo sa tim, rekao je direktor Boban Šćepanović, već se pripremaju za zimsku sezonu.

Prema njegovim riječima, planiraju da turističku zimu počnu ranije - 1. decembra.

Iz Ski-centra su saopštili da ponovo nude priliku sugrađanima da učestvuju u akciji sređivanja staza, a da za uzvrat dobiju besplatne ski-pasove.

“Ta akcija se ogleda u uklanjanju sitnog kamenja sa pojedinih djelova ski-staza našeg skijališta. Pozivam zainteresovane učenike, studente, građane Kolašina ali i ostale da se uključe. Za dan učešća u akciji svako će dobiti po dva jednodnevna ski-pasa, koje će moći iskoristiti tokom naredne zimske sezone. Akcija počinje od ponedeljka 8. avgusta i tokom mjeseca biće organizovana svakog dana, osim utorkom i srijedom od 10 do 17 sati”, najavio je Šćepanović.

Kaže da se zainteresovani prilikom dolaska na ski- centar trebaju javiti rukovodiocu skijališta, koji učesnike raspoređuje na određeni dio staze.

Na kraju dana se obilazi teren i obavlja kontrola učinka nakon čega se učesnici evidentiraju u spisak za dobijanje besplatnih ski-pasova.

Oni koji se odluče da pomažu u spremanju skijališta za zimsku sezonu treba da ponesu i zaštitne rukavice.

Broj učesnika nije ograničen.

Bonus video: