Milić čestitao Dan Opštine Petnjica

"Potrebno je što kvalitetnije odgovoriti na brojne zahtjeve iseljenika iz ovih krajeva i pomoći aktivnosti i rad udruženja u dijaspori, imajući u vidu značaj njihovih ulaganja u maticu i doprinos saradnji Crne Gore sa zemljama gdje žive i rade"
1 komentar(a)
Srđan Milić, Foto: Luka Zeković
Srđan Milić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 04.08.2016. 09:46h

Predsjednik Socijalističke narodne partije Srđan Milić uputio je, povodom 4. avgusta, Dana opštine Petnjica, čestitke građanima te opštine.

"Brojni razvojni potencijali koje posjeduje bihorski kraj moraju biti iskorišteni na najbolji mogući način, jer građani Petnjice to zaslužuje. Adekvatnom valorizacijom prirodnog bogatstva, izgradnjom neophodne infrastrukture, te unaprijeđenjem ekonomskog ambijenta stvoriće se uslovi za razvojne projekte, kako bi građani ovog područja osjetili bolji život, a mladi ljudi ostali da žive i rade u svom gradu. Takođe, potrebno je što kvalitetnije odgovoriti na brojne zahtjeve iseljenika iz ovih krajeva i pomoći aktivnosti i rad udruženja u dijaspori, imajući u vidu značaj njihovih ulaganja u maticu i doprinos saradnji Crne Gore sa zemljama gdje žive i rade", navodi se u čestitki Milića.

Bonus video: