Saobraćajni kolaps ka Crnom jezeru: Vozili i preko trotoara

"Vozači koji su se kretali prema jezeru koristili su traku namijenjenu vozilima iz suprotnog pravca a oni koji su dolazili u grad morali su uglavnom preko trotoara. Sve je to izazivalo ogromne gužve pri čemu je najteže bilo šetačima"
9 komentar(a)
kolaps u saobraćaju Žabljak, Foto: Čitalac "Vijesti"
kolaps u saobraćaju Žabljak, Foto: Čitalac "Vijesti"
Ažurirano: 30.07.2016. 19:42h

Čitalac „Vijesti“ dostavio nam je fotografiju snimljenu večeras na šetalištu od centra prema Crnom jezeru. Kaže da je u saobraćaju vladao potpuni kolaps zbog vozila parkiranih desnom stranom kolovoza, nekoliko stotina metara od centra.

"Vozači koji su se kretali prema jezeru koristili su traku namijenjenu vozilima iz suprotnog pravca a oni koji su dolazili u grad morali su uglavnom preko trotoara. Sve je to izazivalo ogromne gužve pri čemu je najteže bilo šetačima", napisao je čitalac.

Nakon jula koji je po opštem mišljenju za turistički zaborav ovog početka vikenda grad je veoma popunjen. Ovakva situacija donijela je i dosta problema. Parkirališta su prepuna, a u trgovinskim objektima dugotrajna čekanja u redovima na kase. Ponavljaju se prošlogodišnji problemi a za proteklih godinu dana ništa nije urađeno od obećanja. Poput javne garaže i novih maloprodajnih objekata.

Bonus video: