Manifestacija "Ajmo na Moraču": Do 21. avgusta žurke svakog dana vikenda od 12 do 17h

Cilj organizovanja manifestacije „Ajmo na Moraču“, koja se održava u okviru „Sportskog ljeta“, je turistička promocija prirodno očuvanog potencijala grada, odnosno rijeke Morače, kao i želja da se Podgoričani vrate na moračke plaže, koje su nekada bile tradicionalno mjesto okupljanja tokom ljeta
79 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 29.07.2016. 16:24h

Manifestacija „Ajmo na Moraču 2016“ danas je uz muziku i raznovrstan sportsko-rekreativni program, svečano otvorena na gradskoj plaži ,,Galeb“.

Manifestaciju drugu godinu za redom organizuje Turistička organizacija Podgorice i Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada.

„Od 30. jula do 21. avgusta, svakog vikenda, od 12 do 17 sati, možete se rashladiti pored rijeke, uživati u muzici i oprobati se u šlaufijadi, vožnji kajaka i igranju stonog tenisa, nogotenisa, odbojke, šaha, baga, pikada...“, pozvali su iz TOP-a.

Tokom vikenda će medicinsko osoblje Doma zdravlja besplatno mjeriti krvni pritisak i nivo šećera u krvi građanima Podgorice.

„Dan na Morači biće upotpunjen degustacijom lubenice, rashlađene u rijeci, kako su se nekad naši sugrađani osvježavali tokom vrelog podgoričkog ljeta“, saopšteno je iz TOP-a.

Cilj organizovanja manifestacije „Ajmo na Moraču“, koja se održava u okviru „Sportskog ljeta“, je turistička promocija prirodno očuvanog potencijala grada, odnosno rijeke Morače, kao i želja da se Podgoričani vrate na moračke plaže, koje su nekada bile tradicionalno mjesto okupljanja tokom ljeta.

Ovogodišnja manifestija će se za razliku od prethodne, koja je trajala dva dana, trajati mnogo duže i to do 21. avgusta.

Prema planovima Turističke organizacije Podgorice „Ajmo na Moraču“ treba da postane tradicionalna gradska manifestacija.

Galerija

Bonus video: