Vlado Gagić novi šef žabljačkog katastra

Prekinuta je blokada koja je trajala od početka jula, kada je po riječima izvora “Vijesti” dotadašnja šefica Nađa Zidar raskinula ugovor na sopstvenu inicijativu
77 pregleda 0 komentar(a)
Žabljak, Foto: Arhiva Vijesti
Žabljak, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 27.07.2016. 10:37h

Za šefa žabljačkog katastra posatavljen je Vlado Gagić, pa od 25. jula građani i drugi zainteresovani mogu izvaditi dokumenta u toj ustanovi. To pravo nije bilo moguće prethodnih 25 dana jer, kako su nam potvrdili brojni izvori, nije imao ko da ih potpiše.

Na taj način prekinuta je blokada koja je trajala od početka jula, kada je po riječima izvora “Vijesti” dotadašnja šefica Nađa Zidar raskinula ugovor na sopstvenu inicijativu, jer joj, uprkos obećanjima, navodno nije plaćan smještaj na Žabljaku.

Kadrovska nepopunjenost u žabljačkom katastru svih tih dana blokirala je građane, potencijalne investiture i druge zainteresovane, kojih u ovo doba godine uobičajeno mnogo, da ostvare svoja prava.

Više čitalaca “Vijesti” neposredno ili putem dopisa negodovalo je zbog te okolnosti.

Iz kabineta direktora Uprave za nekretnine Crne Gore, 10. jula smo obaviješteni da će se to kadrovsko pitanje riješiti odmah nakon dana državnosti ali je taj termin produžen za još 10 dana.

Bonus video: