Mis Crne Gore odgovorila na nemoralnu ponudu: Nemam cijenu i ne možete me kupiti

"Misicama koje su bile i koje vode takav život želim puno zdravlja i neka nastave ako ih ispunjava. Ja nisam one, a one nikada neće biti ja"
82 pregleda 50 komentar(a)
Nataša Milosavljević, Foto: Privatna arhiva
Nataša Milosavljević, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 22.07.2016. 15:06h

Mis Crne Gore Nataša Milosavljević odlučila je da se putem svog Facebook profila obračuna sa onima koji smatraju da postoji veza između posla u modi i najstarijeg zanata na svijetu.

Naime, ona je objavila poruku u kojoj joj ženska osoba između ostalog nudi da "za koliko god novca želi" i uz "diskreciju" odleti biznis klasom u Singapur i sa "bogatim klijentom" u hotelu sa pet zvjezdica provede vikend.

Navodeći da je ovakva poruka užasava, Milosavljević je napisala da ovog puta neće otkrivati ni ime ni broj osobe koja ju je kontaktirala.

"Spreman je platiti koliko god ti želiš? Ali ja nemam cijenu i ne možete me kupiti. Zatim, biznis klasom se ne vozim, hotele sa pet zvjezdica ne volim, jer bolja je usluga i opuštenije je osoblje u hotelima sa četiri zvjezdice. Misicama koje su bile i koje vode takav život želim puno zdravlja i neka nastave ako ih ispunjava. Ja nisam one, a one nikada neće biti ja. Iako ne vjerujem u to što kažete, dok ne vidim svojim očima. Rekoste restorani, izlasci, zezancija? Ni od toga ne patim da moram po svaku cjenu da ručam u skupim restoranima, da izlazim na najbolja mjesta. Evo baš večeras planiram da izađem u jedan lokal, a nije u Singapuru već u mom gradu. Ali biće mi kao da sam u najboljem lokalu na najboljoj destinaciji jer ću biti okružena prijateljima, normalnim ljudima, a ne polusvijetom kao te vaše", poručila je crnogorska ljepotica.

Bonus video: