MUP: Podaci o broju zaposlenih u ANB nijesu dobijeni

"Kako je u januaru u MUP-u bilo ukupno radno angažovano 886 lica, proizilazi da je zaključno sa decembrom došlo do povećanja broja zaposlenih za 19 lica", kaže se u dokumentu
130 pregleda 1 komentar(a)
ANB, Agencija za nacionalnu bezbjednost
ANB, Agencija za nacionalnu bezbjednost
Ažurirano: 20.07.2016. 10:51h

U Sektoru unutrašnjih poslova Crne Gore prošle godine se smanjio ukupan broj zaposlenih za 208 lica.

Saopšteno je da se u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) broj zaposlenih povećao za 19, a u Upravi policije (UP) smanjio za 227 lica.

U Izvještaju o planu reorganizacije javnog sektora u 2015. godini, navodi se da je u MUP-u krajem prošle godine bilo zaposleno 905 lica.

"Kako je u januaru u MUP-u bilo ukupno radno angažovano 886 lica, proizilazi da je zaključno sa decembrom došlo do povećanja broja zaposlenih za 19 lica", kaže se u dokumentu.

Navodi se da je krajem prošle godine u Upravi policije bilo zaposleno 4.016 lica.

"Kako je u januaru 2015. godine, u UP bilo ukupno radno angažovano 4.243 lica, proizilazi da je zaključno sa decembrom prošle godine godine došlo do smanjenja broja zaposlenih za 227 lica", kaže se u Izvještaju.

U Izvještaju MUP-a se navodi da podaci o broju zaposlenih u Agenciji za nacionalnu bezbjednost nijesu dobijeni, jer su označeni stepenom tajnosti.

Navodi se da je prošle godine u Upravi za kadrove broj zaposlenih povećao za sedam lica, a u Regionalnom centru za obuku ronilaca za podvodno razminiranje, pružanje pomoći, spašavanju i kontrolu na moru smanjio za sedam osoba.

"Ukupno na nivou Sektora unutrašnjih poslova, u izvještajnom periodu

Bonus video: