Tivat: Služba zaštite i spašavanja na novoj lokaciji

„Prije svega omogućiće pravovremeni izlazak na intervenciju, zahvaljujući poziciji koju odlikuje direktan izlaz na Jadransku magistralu“, kazao je tim povodom komandir Službe zaštite i spašavanja, Zoran Barbić
133 pregleda 2 komentar(a)
Služba zaštite i spašavanja, Foto: Siniša Luković
Služba zaštite i spašavanja, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 15.07.2016. 13:08h

Služba zaštite i spašavanja Opštine Tivat od danas funkcioniše na novoj lokaciji i to u prostorijama nekadašnjeg hotela „Tivat“, na Seljanovu. U proteklih desetak dana dio prostorija hotela prilagođen je potrebama vatrogasaca koji su ovdje dobili smještajne, prostorije za skladištenje opreme, vježbaonu i mokri čvor.

„Nova lokacija doprinijeće efikasnijem radu Službe. Prije svega omogućiće pravovremeni izlazak na intervenciju, zahvaljujući poziciji koju odlikuje direktan izlaz na Jadransku magistralu“, kazao je tim povodom komandir Službe zaštite i spašavanja, Zoran Barbić.

Izmještanje Službe zaštite i spašavanja postignuto je na osnovu dogovora između Opštine Tivat i „Primorje Hotels and Restaurants“ AD Tivat. Služba je kao i do sada na raspolaganju svim građanima Tivta svakog dana, 24 sata dnevno, a kontakt telefoni službe su 123 i (032) 671 318 - saopšteno je iz Opštine Tivat.

Bonus video: