TO Budva: Cilj nam je još duža sezona, još više novca u kasi, još zadovoljniji gosti

„ Blizu 780 hiljada gostiju tokom 2015. i skoro 4.9 miliona noćenja u gradu koji je projektovan za 20 hiljada stanovnika , dokazuje da smo na pravom putu"
161 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 13.07.2016. 12:34h

Fenomenalenim nastupima ispred starogradskih bedema hrvatskog umjetnika Masima Savića i pop pjevačice Marijane Zlopaše, sinoć je proslavljen Dan državnosti i rođendan Turističke organizacije Budve.

A razloge za proslavu imala je Turistička organizacija Budve, koja je u prisustvu brojnih zvanica iz hotelskog i turističkog, te političkog i javnog života Crne Gore, obilježila 12 godina postojanja.

„Turizam nas uvijek asocira na lijepe događaje, putovanja, opuštenost i odmor, ali istovremeno na velika zalaganja, kontinuirani rad, odricanja i usaglašenost svih struktura, kako u javnom, tako i u privatnom sektoru, jer samo kao tim možemo ostvariti rezultat. A rezultat i krajnji cilj jeste zadovojan gost, onaj koji će iz našega grada, ali i Crne Gore, kao destinacije, ponijeti sobom samo lijepe utiske , preporučiti nas prijateljima i poželjeti da se opet vrati. Već 12 godina Turistička organizacija opštine Budva koordinira i objedinjuje rad svih privrednih subjekta sa teritorije našega grada, uz podršku lokalne samouprave, Nacionalne turistilke organizacije i Ministarstva održivog razvoja i turizma“,poručila je direktorica TO Budve Jelena Rađenović na svečanom koktelu organizovanom na terasi hotela Mogren.

Podaci su tu, kako je dodala, koji govore više od riječi.

„ Blizu 780 hiljada gostiju tokom 2015. i skoro 4.9 miliona noćenja u gradu koji je projektovan za 20 hiljada stanovnika , dokazuje da smo na pravom putu.Budva je postala grad čij je ime sinonim za more, ljeto, provod, ali i najkvalitetniji hotelski smještaj , najukusniju hrani ili najbolji novogodišnji doček.Pored već tradicionalnog načina predstavljanja svojih najboljih potencijala, kako u regionu koji nam je uvijek prioritetno tržište, tako i u Evropi, koju iznova treba da upoznajemo sa svojim prednostima u odnosu na sve ozbiljniju konkurenciju , trudimo se da pratimo korak sa savremenim dešavanjima i tražnjama, da osvajamo nove komunikacione kanalei budemo vidljivi u svim medijima“, navela je Rađenović.

Prema njenim riječima Public chat Full.Feel.Budva na viber-u koristi u ovom trenutku koristi oko 55 hiljada pratilaca.

„ Stikeri sa obilježjima Budve postali su sastavni dio svakodnevne komunikacije, posredstvom Hello travel magazina o Budvi se govori ičita u cijelom regionu.Naše manifestacije su postale razog zbog kojih se gosti opredjeljuju za grad koji predstavljamo , naš promotivni materijal se ne ostavlja u sobi ii apartmanima. Ukoliko ne radimo ili ne razmišljamo kao tim, ukoliko ne prihvatamo uzajamne predloge , sugestije , pa i kritike, ne možemo doći do željenog cilja. A cilj je još duža sezona , još bolji finansijski rezultatii još zadovoljniji gosti kojima će Budva, kao i svima nama biti u srcu“, zaljučila je rađenović

Galerija

Bonus video: