"POKRET ZA RADOST"

Poklon gradu za praznik: Teretana na otvorenom

Prvu ovakvu aktivnu zonu u našem gradu danas je otvorio sekretar za društvene djelatnosti i sport Opštine Herceg Novi, Vladimir Dželetović
145 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 13.07.2016. 12:39h

Na inicijativu Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog i Kabineta predsjednice Opštine, kompanija “Coca Cola Hellenic” u saradnji sa Upravom za sport i mlade donirala je Herceg Novom teretanu na otvorenom koje je postavljena u Igalu, ispred Titove vile.

Prvu ovakvu aktivnu zonu u našem gradu danas je otvorio sekretar za društvene djelatnosti i sport Opštine Herceg Novi, Vladimir Dželetović.

“Uvjereni smo da će vježbanje na otvorenom privući veliki broj ljudi bez obzira na godine i pol, jer predstavlja slobodnu aktivnost, povod za druženje i nema ograničavajućih termina. Mnogi rekreativci će svoj dan, poslije šetnje, brzog hoda ili trčanja sada moći da dopune i novim načinima vježbanja”, rekao je Dželetović i pozvao Novljane i goste da na najbolji način iskoriste ovo vježbalište.

Kako je kazao, nada se da će uspješna saradnja sa kompanijom “Coca Cola Hellenic” biti pokazatelj i drugim kompanijama da je lokalna uprava spremna na saradnju i da je društveno odgovorno poslovanje i podrška lokalnoj zajednici za svaku pohvalu.

Herceg Novi se pridružio “Pokretu za radost” i postaje jedna od crnogorskih opština koje su dobile “Coca-Cola” aktivne zone.

Galerija

Preporučujemo za Vas