Dočekajte Novu godinu u najpopularnijoj dnevnoj sobi

2134 pregleda 0 komentar(a)
Poziv na novogodišnju zabavu, Foto: CentreVille
Poziv na novogodišnju zabavu, Foto: CentreVille

Nakon što je navikao Podgoričane na neobične tematske žurke svakog mjeseca, The Living Room lounge & dining bar najavio je nesvakidašnji provod i za Novu godinu. Popularna podgorička dnevna soba 31. decembra organizuje Disco Fever žurku, a za tu priliku biće dekorisana u disko maniru.

Disco Fever50 eura po osobi

„Pozivamo naše goste da na uživaju u spektakularnom disko ambijentu, a mi ćemo se uslugom potruditi da se osjećaju posebno. Novogodišnji paket, po cijeni od 50 eura po osobi, obuhvata neograničenu konzumaciju ukusnih kanapea, selekcije koktela, vina, piva i bezalkoholnih pića. Za zabavni dio biće zadužen DJ u pratnji plesnih performera. Tokom najluđe noći preovladaće disko hitovi iz prethodnih dekada. Svima poznate kultne pjesme groznice subotnje večeri, ubijeđeni smo, inspirisaće sve da u Novu godinu uđu kroz najbolje moguće raspoloženje. Neobičan ambijent učiniće da u 2019. godinu zakoračite na nezaboravan disko način“, poručuje Dragan Grnović, F&B menadžer hotela CentreVille.

Dragan GrnovićDragan Grnović

Za goste koji na Disco Fever Party dolaze van Podgorice, iz The Living Room-a predlažu praktično rješenje. Nakon sjajne zabave, dovoljno je samo da se liftom popnu do svoje sobe u Centreville Hotel & Experiences, u okviru kojeg se i nalazi popularna „dnevna soba“.

Ovaj popularni podgorički hotel pripremio je specijalnu novogodišnju ponudu.

CentrevilleSpecijalna ponuda

„Dvokrevetna Superior soba dostupna je po promotivnoj cijeni od 69 eura, a uključuje doručak na bazi švedskog stola, besplatno korišćenje The Capital Fitness centra, 10% popusta u Banya SPA centru, poklon dobrodošlice u sobi, kafu i čaj u sobi, brzi internet i besplatan parking. Smještaj za djecu do 7 godina je besplatan“, istakla je Dušica Čarapić, dorektorica prodaje u CentreVille Hotel & Experiences.

Dušica ČarapićDušica Čarapić

Za sve dodatne informacije o posebnim ponudama i aktuelnostima, budite slobodni da se obratite hotelu na adresu news@cv-hotel.com, putem telefona +382 20 684 000, a više informacija o ponudama potražite na facebook i instagram stranici hotela CentreVille, kao i na facebook i instagram stranici lounge bara The Living Room.