Mali fudbal i ulični basket za Dan Plužina

„Učešće na turniru, kao i do ovih godina, uzeće najbolji fudbaleri Crne Gore i regiona, a obezbijeđene su vrijedne nagrade za najbolje ekipe i pojedince“
164 pregleda 0 komentar(a)
sportski teren Plužine, Foto: Privatna arhiva
sportski teren Plužine, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 08.07.2016. 14:57h

Turnir u uličnom basketu, treći po redu, biće održan u Plužinama od 13. do 16. jula, dok će turnir u malom fudbalu, koji se organizuje duže od 45 godina, biti od 23. jula do 4. avgusta, kada će biti odigrana finalna utakmica.

Turniri, koje organizuje omladi grada na obali Pivskog jezera, održavaju se u okviru obilježavanja Dana opštine Plužine (4. avgust), pod pokroviteljstvom Skupštine Opštine.

Za tri prvoplasirane ekipe u uličnom basketu obezbijeđene su novčane nagrade i pehari, a biće organizovano i takmičenje u šutiranju "trojki".

„Učešće na turniru, kao i do ovih godina, uzeće najbolji fudbaleri Crne Gore i regiona, a obezbijeđene su vrijedne nagrade za najbolje ekipe i pojedince“, poručili su organizatori.

Opština Plužine je u Sutomoru organizovala školu plivanja za najmlađe, koja će trajati od 13 do 20 jula, a veći dio troškova boravka djece će snositi lokalna uprava.

Bonus video: