Podgorica: Tokom ljeta će da dežuraju četiri vrtića

„Rad u dežurnim jedinicama se odvija u skladu sa planiranim aktivnostima i sa djeci poznatim vaspitačima i medicinskim osobljem“, istakla je portparolka JPU „Đina Vrbica“ Dejana Prelević
589 pregleda 2 komentar(a)
vrtić Đina Vrbica, Foto: Luka Zeković
vrtić Đina Vrbica, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 05.07.2016. 19:33h

Uprave predškolskih ustanova su za djecu, tokom ljetnjih mjeseci, za rad osposobili nekoliko vaspitnih jedinica u više djelova grada i gradskih opština. Iz vrtića „Đina Vrbica“ saopšteno je da će tokom jula i avgusta raditi vaspitna jedinica „Poletarac 2“ kod Krivog mosta i „Zvjezdani vrt“ u Golubovcima.

„Rad u dežurnim jedinicama se odvija u skladu sa planiranim aktivnostima i sa djeci poznatim vaspitačima i medicinskim osobljem“, istakla je portparolka JPU „Đina Vrbica“ Dejana Prelević.

Ona je dodala da je rad dežurnih vrtića organizovan poštujući potrebe roditelja, te da su prošlog mjeseca anketirali roditelje po pitanju dežurstva tokom ljetnjih mjeseci, kako bi organizovali rad u vaspitnim jedinicama za koje se ukaže potreba. Direktorica te ustanove Nataša Tomović navela je da izmjena u načinu plaćanja za boravak djece, tokom ljeta neće biti, te da će roditelji mjesečno plaćati za dane koje je dijete provelo u vrtiću. Iz Uprave vrtića „Ljubica Popović“, saopšteno je da će dežurne biti dvije jedinice „Ljubica Popović” u naselju preko Morače i VJ „Suncokrili” u Bloku V.

„Djeca iz VJ „Pčelica”, „Osmijeh” i „Bajka” boraviće i pohađati vaspitnu jedinicu „Ljubica Popović”, a djeca iz vaspitne jedinice „Sunce”, „Palčica”, „Lane” i „Zvjezdice” će boraviti i pohađati vaspitnu jedinicu “Suncokrili”“, obaviješteno je iz Uprave.

Bonus video: