Parača: Gospodina "Privremenog" najbolje demantuju 36 km rekonstruisanih puteva

Parača je ipak poručio da će na svaku eventualnu "novu iznesenu neistine na račun Direkcije, zaposlenih u njoj, brojnih projekata koje je Direkcija za vrijeme mog mandata uspješno realizovala i na njegov račun reagovati kao i do sada činjenicama i lako provjerljivim informacijama"
7 komentar(a)
Savo Parača, Foto: Arhiva “Vijesti”
Savo Parača, Foto: Arhiva “Vijesti”
Ažurirano: 01.07.2016. 12:36h

"Na ponovljene i ničim argumentovane insinuacije i neistine privremenog direktora Direkcije za saobraćaj neću više odgovarati jer ne želim da mu prepiskom omogućavam izlazak iz anonimnosti", saopštio je predstavnik vlasti u Direkciji za saobraćaj, Savo Parača.

On je reagovao na izjavu direktora Direkcije za saobraćaj Ivana Ašanin koji mu je poručio da se “igrom slučaja i nakaradnom kadrovskom politikom našao na čelu javnih preduzeća koja su radila puteve”.

Parača je ipak poručio da će na svaku eventualnu "novu iznesenu neistine na račun Direkcije, zaposlenih u njoj, brojnih projekata koje je Direkcija za vrijeme mog mandata uspješno realizovala i na njegov račun reagovati kao i do sada činjenicama i lako provjerljivim informacijama".

"Koliko god se g. Privremeni trudio da omalovaži rad Direkcije za saobraćaj i moj rad najbolje ga demantuje 36 Km rekonstruisanih puteva samo u ovoj godini. Sačekaćemo svi zajedno oktobar i ustanoviti učinak g. Privremenog za vrijeme njegovog rukovođenja Direkcijom za saobraćaj", kazao je Parača.

Bonus video: