Tivat: Turistička organizacija priganicama dočekala turiste na trajektu

Sve su uljepšali i dvoje mladih članova KUD-a „Boka“ u bokeškoj narodnoj nošnji koji su bili meta svih fotoaparata i sa kojima su se svi putnici trajekta poželjeli fotografisati.
1 komentar(a)
Ažurirano: 01.07.2016. 13:13h

Prema podacima lokalne Turističke organizacije, u svim vidovima smještaja u Tivtu se trenmutno odmara 3.547 zvanično prijavljenih turista, što je 9 odsto više nego u isto vrijeme prošle godine.

Od ukupnog broja gostiju njih 3.477 su stranci, dok je iz Crne Gore samo 70 posjetilaca. Najviše gostiju, njih 2.934 koriste usluge izdavalaca privatnog smještaja, u hotelima boravi 535 gostiju, dok su odmarališta ugostila 45, a kampovi 33 turista.

Inače, Turistočka organizacija Tivat danas je na trajektnom prelazu Kamenari-Lepetene priredila doček dobrodošlice turistima koji dolaze automobilima preko Herceg Novog i preko trajekta u Lepetanima stupaju na Tivatsku rivijeru.

Aktivisti TO goste su častili domaćim priganicama i dijelili im propagandi materijal Tivta i Crne Gore, a sve su uljepšali i dvoje mladih članova KUD-a „Boka“ u bokeškoj narodnoj nošnji koji su bili meta svih fotoaparata i sa kojima su se svi putnici trajekta poželjeli fotografisati.

Galerija

Bonus video: