Danas u "Vijestima": TOP 10 kompanija koje su najviše koštale građane, Milić i Jonica idu na Sašu i ekipu

Čitajte i kolumnu Božene Jelušić "Kotor i vještica"
0 komentar(a)
Naslovna 1. jul, Foto: Vijesti
Naslovna 1. jul, Foto: Vijesti
Ažurirano: 01.07.2016. 05:28h
  • TOP 10 kompanija koje su najviše koštale građane Crne Gore

Vlada je gubitke deset velikih preduzeća u većinskom vlasništvu države godinama pokrivala subvencijama, pretvaranjem gubitaka u akcije i smanjenjem sopstvenog akcijskog kapitala, što je, uz garancije koje je davala za njihove kredite, građane u prethodnoj deceniji koštalo oko 1,1 milijardu eura ili skoro trećinu procijenjenog prošlogodišnjeg bruto domaćeg proizvoda.

  • Milić i Jonica idu na Sašu i ekipu

Glavni odbor SNP-a ponovo će danas otvoriti pitanje stranačkih razmirica jer je dio funkcionera i pristalica nezadovoljan nejasnom strategijom partijskog vrha, dok lider Srđan Milić to pokušava da prikaže kao rušenje rejtinga SNP-a pred parlamentarne izbore.

  • Fondovi podržali "poželjnog" člana

Akcionari Plantaža juče su na Skupštini izabrali nove članove odbora direktora i, po želji državnih fondova, iz borda istisnuli dosadašnjeg predstavnika manjinskih akcionara Aleksandra Jovovića.

  • Rasel sa suprugom "zaglavljen" u Crnoj Gori

Porodica Velšanina Rasela Rovlendsa, kojem je pozlilo tokom ljetovanja na primorju, tvrdi da britanska ambasada u Podgorici ne želi da mu pruži pomoć i da je sa suprugom “zaglavljen” u Crnoj Gori.

  • Cijene niže iako je pala odluka EKIP-a

Cijene rominga u državama regiona biće još niže od danas, iako je Upravni sud poništio odluku Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP).

  • Svali na jega sve, neću da ležim

Marko Šaranović razgovara sa Milanom Bulatovićem i šapuće mu da se smiri, jer policija samo čeka da izgube strpljenje.

  • Moć porodičnog poslovanja

Rediteljskom i bračnom paru Branislavu Mićunoviću i Radmili Vojvodić bili su na raspolaganju milionski budžeti iz državnih sredstava opredijeljenih za kulturu. Oni imaju svojevrstan monopol, isprepletane veze i konflikt interesa - suprug je sa nekadašnje pozicije ministra kulture, često opredjeljivao novac za svoje i projekte supruge. Koliko je sredstava utrošeno, od nezavisnosti do sada, na realizaciju djela ovog para, teško je utvrditi, jer se podaci kriju.

  • Suncobran i par ležaljki 88 eura

Dvoje koji žele da uživaju na Kraljevoj plaži ispred Vile Miločer ili na kupalištu grad hotela Sveti Stefan, moraju platiti 86,7, odnosno 88 eura.

Čitajte i kolumnu Božene Jelušić "Kotor i vještica".

Danas uz Vijesti i dodatak "Play".

Bonus video: