Uspješna akcija dobrovoljnog davanja krvi

Ovo je četvrta po redu dobrovoljna akcija davanja krvi na kojoj učestvuju zaposleni u organima lokalne uprave Opštine Tivat, zaposleni u preduzećima, ustanovama i organizacijama čiji je osnivač Opština Tivat, kao i odbornici Skupštine Opštine Tivat
1 komentar(a)
Dobrovoljno davanje krvi-Tivat, Foto: Opština Tivat
Dobrovoljno davanje krvi-Tivat, Foto: Opština Tivat
Ažurirano: 23.06.2016. 13:15h

Opština Tivat organizovala je danas akciju dobrovoljnog davanja krvi, a u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Crne Gore, odjeljenje Kotor.

Akciji se odazvalo 15 dobrovoljnih davalaca – zapolenih u lokalnoj upravi i njenim preduzećima i ustanovama, a prikupljeno je 10-ak jedinica krvi. Ovo je četvrta po redu dobrovoljna akcija davanja krvi na kojoj učestvuju zaposleni u organima lokalne uprave Opštine Tivat, zaposleni u preduzećima, ustanovama i organizacijama čiji je osnivač Opština Tivat, kao i odbornici Skupštine Opštine Tivat.

“Humana inicijativa davanja krvi u Opštini Tivat, otpočela je 2014. godine. Svi koji to nisu mogli ovog puta, priliku da daju krv imaće krajem godine za kada je planirana sljedeća akcija.”- kazala je portparolka Oštine, Branka Čelanović.

Bonus video: