Žabljak: Vrtić "Eko bajka" ispratio osmu generaciju mališana

Sve su to oni isplanirali i realizovali sa vaspitačicama a prigodna toaleta djelo je odrasalih u njihovim porodicama koji su ih danas sa radošću pratili kako šetaju centrom grada
0 komentar(a)
Ažurirano: 16.06.2016. 12:00h

Vrtić "Eko bajka" sa Žabljaka, prigodnim programom, ispratio je 18 mališana, osme generacije, „naraslih“ da od jeseni krenu u prvi razred redovnog školovanja.

Po ugledu na osnovce i srednjoškolce koji su nedavno prošetali gradom, jedna grupa iz kolektiva koji broji 60 najmlađih Žabljačana, svečano odjeveni i razdragani izazvali pažnju brojnih Žabljačana i turista. Došli su do centra grada, nakratko stali i fotografisali se, a program je nastavljen u vrtiću gdje se pred roditeljima i drugim zvanicama pjevalo, igralo plesalo i recitovalo, pokazujući tako šta su naučili u vrtiću.

Sve su to oni isplanirali i realizovali sa vaspitačicama a prigodna toaleta djelo je odrasalih u njihovim porodicama koji su ih danas sa radošću pratili kako šetaju centrom grada.

Aktivnosti najmlađih Žabljačana, nastavljeni su tokom popodneva, ali i u petak i subotu vrtićem na otvorenom, koji u sklopu projekta „Svi u vrtić“ realizuju UNICEF Montenegro i Ministarstvo prosvete Crne Gore.

Galerija

Bonus video: